Kép mező útvonal problémái

zszarvas képe

Sziasztok!
Hagyományos veboldalamat szeretném Drupal (7.5) alapokon újra készíteni ehhez a meglévő adatokat átraktam a Drupal adatbázisába .Működik a dolog kivéve a képek felolvasását vagyis a létrehozott tartalomban nem jelenik meg a tartalomhoz rendelt kép.Kifejtve: létrehoztam egy tartalomtípust pl. legyen bemutatkozás, ezt a belépett felhasználók kitölthetik és a megfelelő kategóriát is megadva a bemutatkozó oldaluk megjelenik a kategóriának megfelelő menüpont alatt.a tartalomtípuson van egy kép mező ennek megadtam (filefield path) hogy a users/[current-user:name]/images mappába töltődjenek fel a képek, ez működik is , azonban a megjelenített bemutatkozáson már nem jelenik meg a kép. Fizikailag ott vannak a fájlok az adatbázisban a file_managed és a file_usage táblákban is fel vannak töltve az útvonalak és kapcsolatok a képek mégsem jelennek meg.
Valakinek van ötlete,hogy mit hagytam ki esetleg?
Köszönöm a segítségeteket....

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
zszarvas képe

Meg van a hiba oka, adatbázisban a field_data_field_image táblát is fel kellett tölteni, ez véletlenül kimaradt.
Köszönöm

1
0
Balu Ertl képe

A közösség nevében köszönöm, hogy megosztottad velünk a probléma leírását és a megoldást is hozzá. Jár érte a virtuális vállveregetés :)

1
0
zszarvas képe

Köszönöm a "vállveregetést",a közösség nagyon jó munkát végez, szinte minden eddig felmerülő problémámra megtaláltam a választ a fórumban...:)

0
0