Zen frissítése után az alsmink is frissül?

vikicica22 képe

Hello mindenkinek!

Most kezdtem el használni a Zen sminket (eddig a bartik –ból dolgoztam)
A kérdésem az lenne felétek, hogy van a zen, és ha létrehozok egy alsminket (Zen Sub-theme) akkor a következő zen frissítésnél az alsminkben lévő dolgok ugyan úgy jók lesznek hozzá vagy akkor javítani kell, vagyis hozzá kell igazítani az eredetihez?
(A frissítését menetét nem tudom elképzelni)

Creating a subtheme in Drupal 7 using Zen
https://www.youtube.com/watch?v=y-IXpbdgA3A

Ez alapján hoztam létre az alsminket.

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
tompagabor képe

Szia, elképzelhető, hogy a változás hatással lesz a saját alsminkedre, szóval minden alkalommal, amikor frissítesz, át kell nézni a Zen alapsminket, hogy mi változott.
Az alverziók között elvileg csak bugfixekre lehet számítani, de ezek mind dokumentálva lesznek, így könnyebben megtalálod, ha a Te egyedi sminkedben is szükséges módosítani.
A Zen alapsmink frissítésekor a saját alsminked nem fog változni, oda nem fognak fájlok bekerülni, módosulni vagy törlődni.

További információk angolul:
https://www.drupal.org/node/219527
"The markup and CSS between minor versions of Zen (when the last digit of the version number changes) will always remain the same, except when a bug fix requires a change. Any bugfix that requires a modification to your sub-theme will be carefully documented."

1
0
vikicica22 képe

Köszönöm a hasznos információt, elkezdek zen mesterré válni :) bár azt látom, hogy mások meg az omega sminket részesítik előnyben.

0
0