Elérhetőek a Drupal konferencia videói

Hojtsy Gábor képe

A mai napon megjelentek a korábban nálunk is részletezett brüsszeli Drupal konferencia előadásainak videói letölthető formátumban. A közzétett videók BitTorrent kliens segítségével tölthetőek le, így nem egy központi szervert terhel minden érdeklődő, hanem a terjesztés elosztott hálózaton történik. A filmeket az Ogg Theora nyílt forrású video codec segítségével kódolták, tehát figyelni kell arra, hogy olyan programmal nézzük, ami ezt támogatja. Jó hír Windows használóknak, hogy olyan DirectShow szűrőt is tudnak telepíteni, ami Ogg Theora támogatást ad a Windows Media Playerhez.

Kategóriák: 

Hozzászólások

aries képe

Az én beküldésem miért nem volt jó?

Hojtsy Gábor képe

Ki mondta, hogy nem volt jó? Én nem láttam, hogy tőled jött valami... Most már látom, dehát későn. :( Sajnálom.

aries képe

Kellene az a notify module, meg action module, ilyesmi azzal nem fordult
volna elő. :( Egy kicsit bosszantó az egészben az, hogy ez már nem az első eset, és más portálon is többször előfordult már. Nem mondom, hogy rendszer, csak amikor az ember sok-sok percet kínlódik azzal, hogy megformázza a beküldését, akkor elmegy a kedve tőle.

Hojtsy Gábor képe

Ha számodra kínlódás a részvétel, akkor nem ajánlom. Notify modul van, de az meg nem jelent tartalmakról nem küld értesítést (valljuk be logikus, hiszen mezei felhasználók is kérhetnek értesítéseket). Egy olyan szerkesztőségi központ kellene, mint a Weblaboron, de az egy-az-egyben ide nem átemelhető... Ott jól át lehet látni, hogy mi jött, mit nem néztél még meg, mi fog megjelenni később, stb. Én a workspace modultól vártam volna ilyeneket, azt meg is vizsgáltam drupal.hu célokra, de nem úgy tűnik, hogy az egyszerűen adaptálható lenne erre...

aries képe

A felesleges munka számomra kínlódás. Mind1, hagyjuk, véletlen volt, legközelebb írok emailt, ha beküldök vmit. ;)