front-page.tpl formázása, beállítása

zszarvas képe

Sziasztok!
A weboldalnak szeretnék egyedi kezdőlapot, amin csak egy grafika,nyelvválasztó és a belépés űrlapja található.Készítettem egy front-page.tpl.php-t a page.tpl alapján (az itt és egyéb helyeken olvasottak alapján :) ) ,de valamit elbénázok, mert ha a front-page-ből kitörlöm a tartalom-ra vonatkozó div-eket akkor a belépés után sem látszik a címlapra tett tartalom pl. egy üdvözlő, eligazító szöveg.
Mit nem állítok be jól? Mit vesz a Drupal tulajdonképpen kezdő oldalnak?
Köszönöm a segítséget...

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
ipeto képe

Ez igazából page--front.tpl.php Lehet, hogy ennyi a gond.

0
0
zszarvas képe

Szia!
Nem ez a probléma, erre rájöttem én is, hogy 7-esben már így van, egyébként nem működne ha nem jó a fájl neve.Működne, csak a probléma az amit eredetileg leírtam...
Köszönöm

0
0
szt képe

Ha mindent így csináltál, akkor már csak egy "clear cache" hiányzik.

0
0
zszarvas képe

Úgy néz ki, hogy ez továbbra sem működik jól, a fő probléma még meg van.A kezdő lapon el tudom tüntetni a tartalmat ha kiveszem a diveket,de nem tudom rávenni a drupalt, hogy a címlapos tartalom jelenjen meg a belépés után.Ugyanúgy csak egy nagy "semmi" van a tartalom helyén a középső oszlopban. Próbáltam a webhelybeállításoknál kezdőlapnak beállítani a bemutatkozó oldalt,de akkor a hozzátartozó linkekre kattintva sem történik semmi és ugyanúgy nem jelenik meg a tartalom.
A kérdésem továbbra is az, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a bejelentkezés után már ne a front-page, hanem a normál page sablon működjön és jelenjen meg a tartalom is .
Egyébként a Corolla nevű sminkkel próbálkozom, ha ismerős valakinek...
Köszönöm.

0
0