Organic groups és PDOException

kergeodeta képe

Sziasztok!

Egy intranetes portált építgetek cégen belül és szeretném, illetve szerettem volna használni az Organic Groups modult. Azonban az Organic groups access modult aktiválni és a "Permissions rebuild"-et végrehajtva, ha egy Authenticated user a saját adatlapján az adatok szerkesztését választja az alábbi hibaüzenetet kapom:

PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'node.entity_id' in 'where clause': SELECT node.nid AS entity_id, node.vid AS revision_id, node.type AS bundle, :entity_type AS entity_type FROM {node} node WHERE (node.nid = :db_condition_placeholder_0) AND(( ( EXISTS (SELECT na.nid AS nid FROM {node_access} na WHERE (( (na.gid = :db_condition_placeholder_1) AND (na.realm = :db_condition_placeholder_2) ))AND (na.grant_view >= :db_condition_placeholder_3) AND (node.entity_id = na.nid) )) AND (node.entity_type = :db_condition_placeholder_4) )OR (node.entity_type <> :db_condition_placeholder_5) ); Array ( [:db_condition_placeholder_0] => -1 [:db_condition_placeholder_1] => 0 [:db_condition_placeholder_2] => all [:db_condition_placeholder_3] => 1 [:db_condition_placeholder_4] => node [:db_condition_placeholder_5] => node [:entity_type] => node ) EntityFieldQuery->execute() függvényben (/home/intranet/public_html/includes/entity.inc 1192 sor).

7.38-as Drupal van fent, a felhasználók pedig LDAP autentikációval lépnek be. Nem tudom ezek befolyásolhatnak-e valamit. A modult deaktiválva a probléma megszűnik. Viszonylag kezdő Drupal felhasználó vagyok, van valakinek bármi ötlete, hogy hogyan lehetne elhárítani a hibát?

Előre is köszönöm a válaszokat

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Ötletem sajnos nincs, de azt látom hogy más is belefutott már ebbe, https://www.drupal.org/node/1770504 https://www.drupal.org/node/2463897 de megoldás ott nem született

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

szt képe

Az első link alapján lehet az egy hiba, hogy esetleg nem hoztál még létre csoport-tartalomtípust (utána permission rebuild).

3
0
kergeodeta képe

És tényleg :-)
Köszönöm a tippet

1
0

A földmérő egy érdekes állatfaj