Drupal 7 magyarítás probléma

vekonydoktor képe

A gond az lenne, hogy az itt lírtak alapján: hagyományos módon telepített Drupalom a http://drupal.org/project/l10n_update linken elérhető modul telepítése után sem tudok magyar nyelvet beállítani. Igazából bármilyen más nyelvet állítok be neki, akkor is csak az alap angol nyelvű felületet kapom.
Valami ötlet? :\

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
nevergone képe

Lehet, hogy hülye kérdés, de a Localization update modul bekapcsolása után az admin/config/regional/translate/update útvonalon megnyomtad a gombokat ebben a sorrendben?

l10n_update

0
0
Sk8erPeter képe

Mellékelhetnél screenshotokat vagy legalább rövid leírást arról, hogy mi van nálad beállítva az admin/config/regional/language oldalon (Adminisztráció » Beállítások » Helyek és nyelvek » Nyelvek), plusz az admin/config/regional/language/configure (Adminisztráció » Beállítások » Helyek és nyelvek » Nyelvek » Észlelés és választás) oldalon, stb., mert ezek nélkül nehéz segíteni.

Az Észlelés és választás menüponton belül bejelölted a Webcím, és esetleg opcionálisan a Felhasználó opció melletti checkboxokat?
Az alatta lévő Tartalom nyelvészlelés kategórián belül pedig például a Felület mellé tehetnél pipát, de ezek az opciók egyébként mind igénytől függőek.

0
0