Felsö link sor

Anonymous képe

Az lenne a kérdésem hogy lehet a felső link sort átirni, ugy hogy az oldalon vmi általam irt szoveg legyen. Mert se a felsö linksor beállitásait nem találom se azt hogy lehet vmi a lapra írni.

Pls vki segitsen! Elore is koszi!

Fórum: 
chx képe

és az adott smink beállításainál keresd az elsődleges hivatkozásokat.

0
0
Anonymous képe

Köszi a gyors választ. És tudnál 1 oldalt mondani ahonnan ilyen sminkeket tudok letölteni?

0
0
taltos képe

Hasonló a kérdésem, de egy kicsit más.

Hogyan lehet (gondolom 1000 féle képpen, de hogyan szokták...) megoldalni az olyan 2 szintű menüt, mint ami a weblabor.hu -n is van? Azaz hogy a második sor attol függ, hogy az elsőn hova kattintottam.

Mivel az én esetemben nem kell általánosra megcsinálni, vagy ilyesmi, ezért arra gondoltam, hogy talán smarty-val if-ekkel. Azért gondoltam erre, mert az oldalam több aldomain-ből állna, amik az site egy-egy komolyabb funkcióját valósítaná meg. Mivel ennek nem kellene látszódnia (az url -en kívül) a felhasználóknak, ezért arra gondoltam, hogy beilleszteném ezt a header-t minden index tetejére. Így esetleg meg tudom oldani, hogy a drupal headerjének egy linkjéből eléressem pl. a mediawiki felett futó wiki-met, aminek ugyanaz a header lenne a tetején, és az alatta lévő skint is egy kicsit hozzá igazítanám.

Ezzel az egyetlen egy gond, hogy nem értek a smarty-hoz, és azt sem tudom, hogy ezeket hogyan kell összefűzni egybe.

Summázva: a weblabor ezt hogy csinálja? Ti ezt hogy csináltnátok?

Köszönöm!

0
0
Hojtsy Gábor képe

A Weblaboron PHP smink van, abban azt lehet csinálni, amit a PHP tud.

0
0