Drupal magyar nyelvre kapcsolása

V.A.Lucky képe

Sziasztok!
Drupalban teljesen kezdő vagyok.
XAMPP-re telepítettem pár hete egy 6.19-es verziót, de képtelen voltam átkapcsolni magyarra.
Most letöltöttem a 7-es verziót, de a telepítés előtt szeretném a szakiktól kérdezni, hogy mit és hogyan csináljak, hogy ez már ne legyen gond.
Próbáltam az org-ról letölteni a magyar fordítást, de csak egy drupal-7.0-rc3.hu.po állományt találtam. Ez lehet, hogy nem elég.

Drupal verzió: 
munti képe

Szedd le ezt: http://drupal.org/project/l10n_update, tedd a modules könyvtárba, aktiváld, importáld a po fájlt, és utánna át fogsz tudni váltani magyarra.
Szerintem az egész előtt frissitsd 6.20-ra, annak pedig itt van magyar nyelve: http://localize.drupal.org/translate/languages/hu
(de van 6.19-hez is ha jól tudom)

Én 1 hete kezdtem :)

0
0
aboros képe

míg a robotok elkészítik a fordítás csomagot.
http://drupal.hu/node/12497

amikor már lesz, csak letöltöd a csomagot a localize.drupal.org -ról, kicsomagolod és az egész könyvtárstruktúrát rámásolod a drupal könyvtárra. ezután fel fogja ajánlani a telepítő a magyar nyelvet.

0
0

-
clear: both;

V.A.Lucky képe

Köszönöm, eddig már többször odataláltam erre az oldalra. Onnan továbbkerültem a "Hungarian overview" oldalra, ahol egy db PO állományt tudok letölteni. Emiatt nem tudtam az előző 6.19-es változatot sem átkapcsolni magyarra.
Hol találom a kicsomagolandó anyagot? (Tiszta reptér)

0
0
tothimre képe

Én is ebbe a problémába futottam bele. A profiles/default mappában létre kell hozni egy translations mappát, és oda kell bemásolni a letöltött po fájlt (pl. drupal-6.22.hu.po) hu.po néven.

0
0