D7 Smink

kalmarr képe

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a D7-es smink miben másabb, mint a D6-os? Hogyan lehet egy D6-os sminket konvertálni a D7-be?

KALMI

Drupal verzió: 
Fórum: 
pp képe

kalmarr képe

Köszönöm!

Esetleg a kérdésem óta létezik valami konverter vagy valami hibajavító eszköz vagy célszerű újra tenni az oldalt?

0
0
pityu- képe

A coder modulnak nézz utána.

0
0

Pityu

kalmarr képe

Ez inkább php kódokat konvertál és nem sminkeket, ha jól értem :(

0
0
pityu- képe

Ez inkább megmutatja mit kell átírnod, hogy jó legyen 7 alatt. Smink átírására is jó, de ha nem majd kijavít valaki. Kapcsold be a modult és adja magát.

0
0

Pityu

aboros képe

a smink is csak egy modul. es bizony igen vastagon phpbol van. olyan konverter meg nem lesz (vagy legalabbis most szerintem nincs), hogy rakattintasz a nagy piros konvert it gombra es csiribu-csiriba kesz.

0
0

-
clear: both;

ercsi képe

ez korrekt ;)

0
0

Ercsi

ercsi képe

Próbálok beleszokni a 7-es sminkvilágába, de az pl. végképp nem tetszik, hogyha változtatom az alapértelmezett sminket, akkor mivel a tartalmak sminktől függően jelennek meg, ezért végig kell klikkelni az összes menüt, hogy látszódjon a page. Miért lett ez így összegyúrva?
Arra gondolok, hogy pl. átteszem az alapértelmezettet Bartikról pl. Seven-re, akkor Sevenben azok a primary linkek amik Bartikban megvoltak egyszerűen nincsenek. Ezt a blokkoknál egyenként(sminkenként) kell beállítani, hogy látszódjon... ráadásul az se elég, mert ha berakom a Sevenben a főmenüt a contentbe az kevés, még be is kell állítanom, vagyis megint csak be kell klikkelni, hogy contentben legyen. Ez dupla beállítás.
Egyik oldalról valóban jó, hogy stílusonként lehet összeklikkelni, hogy melyik blokk látszódjon vagy se, másik oldalról viszont szerintem a smink nem erről kéne, hogy szóljon.

0
0

Ercsi