Megjelent a Drupal 5.0 RC2! (frissítve)

Hojtsy Gábor képe

Néhány órája megjelent a Drupal 5.0 második kiadásra jelölt verziója. Ez a Dries által korábban megjelölt ütemtervet (drupal.org éles futtatása Drupal 5 RC 1-en, RC 2 kiadása, majd rövidesen végleges kiadás) tekintve azt is jelenti, hogy nemsokára megjelenhet a Drupal 5.0. Ez különösen azért lenne jó időzítés, mert a Drupal hatodik születésnapja január 15-én esedékes. Így a huszadikai partinkon nem csak a Drupal születésnapját, hanem egyben az új kiadás megjelenését is ünnepelhetnénk.

A Drupal 5 RC2 teljes magyar fordítása úgyszintén elérhető! Nálunk az autolocale modult és a localized profilt használó megoldás tölthető le, ami első perctől magyarul használhatóvá teszi a rendszert (immár a beköszöntő képernyőt is). Természetesen azok is használni tudják, akik korábbi Drupal rendszerről frissítenek. Bővebben: Használjuk a Drupal-t magyarul az első perctől!

Természetesen a végleges kiadás megjelenéséhez azzal tud mindenki a legtöbbet segíteni, ha letölti, próbálgatja, hibákat jelent (ideálisan a javító kód beküldésével együtt). Új telepítéseket és frissítéseket egyaránt érdemes kipróbálni.

Hozzászólások

kecsi képe

A frissités RC1-ről RC2-re zökkenőmentesen zajlott.
De sajna a magyarítás használata továbbra sem m1 postgres alatt...

tomsolo képe

mysql alatt sem megy élesbe a magyarítás

se hiba üzi se semmi :(

-ts-

-ts-