Mikor jelenik meg várhatóan a Drupal 5.0?

Hojtsy Gábor képe

A Drupal 5 megjelenésének közeledtével egyre többször merül fel a kérdés, hogy mikor is jelenik meg a végleges verzió. A megjelenéshez a Drupal.org frissítését tették követelménnyé, melyet követően legalább egy hétig fog futni az új kiadás leendő kódja a tartalomkezelő honlapján. Ezután egy második kiadásra jelölt verzió megjelentetését tervezik, melyet követően egy-két napon belül megjelenhet a végleges 5.0-s kiadás. Mindez természetesen egy ideális forgatókönyv, és akkor valósulhat meg, ha a drupal.org frissítésében sok segítő kéz akad. Dries eredeti levele:

Hello world,

just a quick update to let you know what the current release plans look like. The current focus is to upgrade drupal.org to Drupal 5. Once we have tested Drupal 5.0 on drupal.org for at least one week, I'd like to roll a second release candidate (RC2), and release the final Drupal 5.0 release one or two days after that. This means that there are currently two important focus areas:

1. Upgrading and testing drupal.org: see http://drupal.org/node/105004
2. Fixing critical bugs

Of course, this is pretty much the best case scenario. All of this is subject to change depending on how successul we are with (1) and (2).

Thoughts?

--
Dries Buytaert :: http://www.buytaert.net/

Kategóriák: 

Hozzászólások

drjayselznick@hotmail.com képe

Hello Jay Selznick here. Drupal 5.0 is terrific mod with exciting enhancements. I am excited to have it.
Jay Selznick.

Happy New year from Jay Selznick