Comment modul

zzoltan képe

Sziasztok!

Most konfigurálgattam a honlapunkat. Feltettem egy spamszűrőt, hogy ne kelljen moderálni a hozzászólásokat. Ahogy állítgattam a dolgokat, észrevettem, hogy a hozzászólásoknál van egy mező, ami "Címlap" névre hallgat. Hirtelenjiben nem tudtam mi ez, és amikor átkapcsoltam a nyelvet angolra, akkor vettem észre, hogy a beküldő honlapcímére kíváncsiak. A kérdésem a következő: Hogyan lehet a Címlap szót Honlapcímre cserélni, illetve hogyan lehet ettől a mezőtől teljesen megszabadulni. Azt tudom, hogy ha nem Anonymous felhasználó szól hozzá, akkor ez nem jelenik meg, de ha Anonymous, és engedélyezem, hogy megadhat magáról kapcsolati adatokat, akkor mind az E-mail cím mező, mind a zavaró elnevezésű "Címlap" mező megjelenik. Előre is köszi a válaszokat!

Zoli

dióhéj képe

zzoltan képe

Köszi szépen a linket! Sajna valamiért nem tűnik el nekem ez a "Címlap" mező. Ugye csak a stylesheet fájlba kéne bemásolnom ezt a sort?

.form-item label[for="edit-homepage"], #edit-homepage {
display: none;
}

És van valami megoldás a Címlap szó Honlapra cserélésére (úgy, hogy a breadcrumbsban azért maradjon Címlap)?

Zoli

0
0
dióhéj képe

ha van firebugod azzal meg tudod nézni, és ki is tudod próbálni mit kell átírni, átírod és látod a változást anélkül, hogy a honlapodon élesben történnének a dolgok....nem tudom neked megnézni, mert közben én kikapcsoltam az anoním hozzászólás lehetőségét...

0
0
zzoltan képe

Köszi! Kipróbálom Firebuggal!

0
0