Tavaszi elismerés és díjeső

Hojtsy Gábor képe

Annyi minden történt az utóbbi időben a Drupal háza táján, hogy nem is tudtuk összefoglalni a történéseket. Fórumunkban kutyafule nevű felhasználónk témája ébresztett rá, hogy érdemes lenne szélesebb körben is tudatni a jó híreket.

Nos, először is Dries Buytaert projekt alapítót a BusinessWeek a vezető 30-alatti innovátorok egyikének nevezte Best Young Entrepreneurs of Tech című összeállításában.

Ezt követte a Google bejelentése, hogy idén 21 helyet biztosít a Drupal számára a Summer of Code programban, ami 105.000 dolláros befektetés a projektbe, melynek jó részét a diákok maguk kapják meg, egy része pedig a mentoroknak illetve a Drupal Association-nek jut. Ezzel a kategóriájában kiemelkedő számú diák helyet kapott a Drupal közösség.

Ezután a CNET által rendezett Webware 100 verseny eredményhirdetése, melyben a Drupal is nyertes lett. Az 5000 javasolt díjazandóból a CNET szerkesztői választották ki a legjobb 300-at, amelyekből a közönségszavazás során került ki a 100 legnépszerűbb.

Végül a studio:module és a PingVision által fejlesztett Drupal alapú webhelyek nyertek el összesen 9 Horizont Interative Awards díjat.

Kategóriák: 

Hozzászólások

nevergone képe

Gratulálok a sikerekhez, csak így tovább! :)

aboros képe

következő dugon iszunk erre (is) :D
gratulálok!
alig várom azt a 21 soc -os jóságot, remélem hasznosak lesznek ;)

-
clear: both;

asrob képe

Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is gratulálok. Remek munkát végez mind a nemzetközi mind a magyar közösség. Köszönet a nagyszerű rendszerért.

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu