Notify: hol küld, hol nem küld

DruTa képe

Üdv!

Ha nem változik semmi a környezetben, hogyan lehetséges, hogy egy modul hol működik, hol nem?

A Notify modul egy egyszerű, bár nem túl sokat tudó modul, de mivel a Notifications modul nem támogatott, és mást nem találtam helyette, most ezt használom.

Úgy van beállítva, hogy minden nap 17 óra utána küldje el, amit el kell küldenie. Ezt általában meg is teszi, de van amikor nem.

Mivel a Drupal időzítőjéhez van kötve, ami minimum 1 óránként tud futni, ez azt jelenti, hogy 17 óra + max 1 óra múlva elküldi.

Az időzítő lefutott, de ma pl. megint nem küldte el.

Szóval: ha semmi se változik, miért viselkedik néha másként?

És ha már itt vagyunk: tud valaki ehelyett egy jobb értesítő modult, ami többre is képes, ami azonnal is tud üzenetet küldeni, mégpedig szűrten? Szeretnék ugyanis felhasználóknak egyéni értesítést küldeni, pl. olyan tartalmakról, amely tartalmaknál valamit még nem töltöttek ki, vagy pl. egy szavazásról, amire még nem szavaztak. Persze nem a Poll modullal, mert az egy trágya, és még jó pár, amit kipróbáltam a témában.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
DruTa képe

Kiegészítés: nincs lehetőség az angol értesítő szöveget szerkeszteni, ezért a Felület fordításnál tettem meg.

Van egy ilyen:

Recent nodes - !count 

Lefordítottam, hogy ne "New", hanem "Új" szó legyen, és tartalom. Működött is, most meg ez is visszaállt "New"-ra.

Nem, nem frissítettem a fordítást, és eleve úgy van beállítva egyébként is, hogy a manuális változtatásokat ne írja felül egy esetleges frissítés.

Ez az adatbázisban tárolódik, és amikor átírom, akkor át van írva, nem? Pontosabban az angolnak megfeleltetődik az a magyar szó.
Ez h. a pikulában tud magától visszaállni?

0
0
DruTa képe

Ti mit használtok ilyen célra?

0
0