Drupal Iron Camp Prága 2016

zsofi.major képe

Szeretettel várunk titeket 2016. november 24. és 27. között Prága városába a Drupal Iron Campre!

Az elmúlt években többször felmerült már, hogy szükség lenne egy olyan rendezvényre, amely összehozza a Közép- és Kelet-Európa drupalos közösségeit és szakembereit.

dic2016

Két éve az amszterdami DrupalConon elkezdtünk szervezni egy konferenciát a régió Drupal közösségeivel együtt, munkánk pedig (kisebb újratervezések után) idén novemberben ér révbe az első Drupal Iron Camppel.

A régiónkban nagyon sok kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező Drupalos dolgozik, a Drupal Iron Camp pedig szeretne lehetőséget nyújtani mindenkinek többek között a bemutatkozásra, kapcsolatépítésre és akár az ügyfélkör bővítésére is.

Célunk egy olyan eseményt szervezni, ami olyan színvonalat nyújt a résztvevői számára, mint a DrupalConok, mindezt egy olyan áron, ami bárki számára megfizethető.

Mikor és hol?

Az első Drupal Iron Camp Prágában, a Cseh Köztársaságban kerül megszervezésre 2016. november 24. és 27. között. Az eseményre 300 Drupalos szakembert várunk Európa összes szegletéből.

Az Iron Camp elsődleges célja, hogy a régióban működő Drupalos cégek és szakemberek bemutatkozásának teret adjon tanulás, kapcsolatépítés és ügyfélkör bővítése céljából. Ezen kívül lehetőséget nyújt, hogy a régió Drupal közösségeinek tagjai megismerjék egymást, együtt sprinteljenek és fejlesszék a Drupalt.

A konferenciát egy üzleti nappal (CxO) nyitjuk, ahol a döntéshozóknak egy egész napos vezetett program során lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat és véleményüket az üzleti döntésekkel kapcsolatban.

Ezután egész napos előadásokkal, sprintekkel és esténként közösségi programokkal várjuk az érdeklődőket.

Kiemelt előadóink között megtalálhatóak környékbeli és nyugat-európai szakemberek is (www.drupalironcamp.com).

Jegyvásárlás

A jegyek szeptember közepéig csökkentett áron, 30 EUR-ért kaphatóak, ezután 50 euróért lesznek megvásárolhatóak: http://www.drupalironcamp.com/buy-a-ticket

Szponzoráció

Szponzoraink szépen gyűlnek, de még vannak kiadó helyek. Csomagjaink az alábbi oldalon tekinthetőek meg: http://www.drupalironcamp.com/become-a-sponsor

Te ott leszel?

Időpont: 
2016. november 24., csütörtök 08.00 - 2016. november 27., vasárnap 18.30
Kategóriák: