Díjmentes informatikai képzés

vorvor képe

Az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák

Jelentkezni augusztus 29-ig lehet a jelentkezési lap és a bemeneti (beugró) feladat kitöltésével, amelyet elektronikusan az [email protected] e-mail címre kérjük eljutatni (link alul a továbban).

A képzés célja az akadálymentesség témakör komplex szemléletének kialakítása, szakmai ismeretet nyújt az akadálymentes weblap kialakítására. A megszerzett tudással a résztvevő képes lesz az info-kommunikációs területen megjelenő akadálymentességi problémák kezelésére, és a megismert eljárások, eszközök, szolgáltatások segítségével, azok felismerésére, megoldására.

A képzés célcsoportja informatikai területen dolgozók szakemberek számára (honlap-készítő honlap-adminisztrátor, multimédia-fejlesztő, informatikatanár, informatikus, programozó, rendszerszervező, informatikus könyvtáros, rendszergazda stb.) teszi lehetővé az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák megismerését.

A képzésben való részvételhez informatikai és nyelvi előképzettség: középfokú HTML és CSS nyelvi, multimédiás formátumok ismerete, valamint B1 küszöbszintű (alapfokú) angol nyelvtudás szükséges. A képzéshez szükséges informatikai előképzettséget bemeneti feladattal ellenőrizzük.

További részletek, beugró feladat, jelentkezési lap: http://lsi.hu/info_kepzes.zip

Ha bármi kérdés felmerül, lehet nálam is érdeklődni:
[email protected]

Időpont: 
2013. szeptember 11., szerda 12.00 - 2013. november 27., szerda 12.00

Hozzászólások

nevergone képe

Érdekelne a képzés, de személyesen nem tudok rajta részt venni. Lehetséges távoktatásban a résztvétel, esetleg az oktatás anyaga később elérhető lesz?

vorvor képe

Sajnos távoktatás nem lehetséges, jelkenléti oktatás. A tananyagról személyesen az oktatóval egyeztetek, ha van hír, jelentkezem.