Drupal User Group disztribúció sprint Szegeden

hosszu.kalman képe

Március 9-én és 10-én vilagszinten Drupal code sprint-et hirdettek, úgyhogy Szeged sem maradhatott ki belole: 9-én szombaton délelőttre megszerveztük a hetedik szegedi code sprint-et úgyhogy várunk minden kódolni vágyót a Pronovix irodába (Szeged, Zoltán utca 6.)!

Járulj hozzá te is a Drupal User Group-oknak készülő disztribúció fejlesztéséhez és sminkeléséhez!

Ez a kód sprint a következő lépése egy olyan design és disztribúciós csomag fejlesztésének, melyet minden Drupal User Group - nyelvtől és helytől függetlenül - használni tud majd.

Az egész akkor kezdődött, amikor a szegedi DUG-nak szerettünk volna létrehozni egy oldalt, hiszen nem volt olyan hely, ahol a tagok megtalálhatták volna a korábbi prezentációkat, demo fájlokat, információkat és forrásanyagokat. A koncepció kidolgozása közben az az ötletünk támadt, hogy készítsünk egy olyan disztribúciót a világ összes Drupal User Group-ja számára, amit a logó kicserélése után azonnal használni tudnak. Miután véglegesítettük a koncepciót és elkészültek a wireframe-ek, folytattuk a designnal, és szerveztünk egy kód sprintet is Szegeden, ahol a helyi közösség 10 tagja dolgozott a feature-ökön. Az install profile alapjait sikerült befejezni, a feature-ök egy része pedig ‘needs review’ státuszban van. Nem volt időnk azonban elkezdeni a sminkelést, így még a feature-ökön és a sminken is dolgozni kell majd.

Issue linkek:

Miben tudsz segíteni:

  • tesztelés
  • kódolás
  • sminkelés (responsive design)
  • site-build

Elvárt tudásszint:
A részvételhez szükséges:

  • Drupal 7
  • Git
  • Drupal.org profil

A kódoláshoz: kezdő szintű kódolási tudás

A sminkeléshez: magas szintű sminkelési tudás

A site-build-hez: közép szintű site-build tudás

Időpont: 
2013. március 9., szombat 10.00