Üzleti és PM kerekasztal folytatás

kobrizsa képe

A 2011-es Drupal Hétvégén első alkalommal került megrendezésre az Üzleti kerekasztalbeszélgetés. Az akkor kicsit rövidre sikerült program egyik megállapítása az volt, hogy folytassuk. Egyeztettünk, kitaláltuk, megszerveztük.

A novemberi tematikát folytatva beszélgetni fogunk különböző cégmodellekről, nehézségekről, lehetőségekről, tapasztalatokról. Erre az alkalomra vendégül hívtuk Kiss Gergelyt (helloandroid.com), aki saját cégük felépítéséről, tapasztalatairól, kihívásairól és terveikről fog mesélni a cégvezetetés, projektmenedzsment témákat fókuszba állítva.

A program hangsúlyos része a kötetlen tapasztalatcsere jó borok társaságában.

Összesen 30 helyünk van, a novemberi kerekasztalbeszélgetésen szereplő cégek mellett igyekszünk most helyet biztosítani további érdeklődők részére is. Kb. 12-15 szabad hely van még. A jelentkezés Kobrizsa Ádám kapcsolat űrlapján keresztül történik. A jelentkezés sorrendjében kelnek el a szabad helyek.
Jelentkezés határideje: 2012. január 20.
Kérünk téged, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztosan el tudsz jönni!

Helyszín: Gádor borozó - Budapest, Krúdy u. 6.

Időpont: 
2012. január 25., szerda 19.00
Kategóriák: 

Hozzászólások

sajt képe

Mit kell kitölteni? Engem érdekel.

aboros képe

hogy mégsem lesz űrlap, kobrizsa kapcsolat felvételi űrlapján keresztül küldd a jelentkezést. (az esemény szövegét is átírtam és linket helyeztem el)

elnézést a bizonytalanságért.

-
clear: both;

resi képe

Köszi a szervezést és a munkát, amit tehetek, hogy regisztrálok (természetesen)...

kobrizsa képe

ugye senki nem felejtette el, hogy most szerdán este 7-kor kezdődik a duma-duma. ha valaki még szeretne csatlakozni, akkor írjon.

uniquevisitor képe

sziasztok,

vmi felvétel, vagy összefoglaló bejegyzés, esetleg live közvetítés (twitter) lesz az eseményről? Engem nagyon érdekelne.

köszi

gazsesz képe

Helló Mindenki!

Először is szeretném ezúton is megköszönni Ádámnak a szervezést, meg Kiss Gergő(ék)nek az előadást. Sajnos nem készült felvétel, mert aki nem volt ott, az nagyon jó, és fontos infókról és nem utolsó sorban élményről maradt le.

Engem teljesen felvillanyozott, és különösen jó volt egy ilyen pozitív példát hallani, mert mostanság sokkal inkább az ellenkezőjével találkozom.

Abban maradtunk, hogy lesz folytatása!

Még 1x kösz!

Gazsesz