Nagyobb forgalmú weblap

Luigi.hu képe

Egy nagyobb forgalmú weblap elkészítéséhez keresek, a témában jártas szakembereket.

1. feladat: a weblap elkészítése a nagyobb forgalomra optimalizált módon.
A weblap funkciója a használt autó kereső oldalakhoz hasonló:
- több ezer regisztrált user,
- minden usernek sok mezőből áll az adatlapja és az képeket is tartalmaz,
- userek akár naponta is frissíthetik az adataikat,
- nagy forgalmú site, sok anonymus user,
- sokféle lekérdezési, szűrési, sorbarendezési lehetőség a user adatokra, pl. autókereskedő autóinak típusa, évjárata stb. szerint,
- automatikus értesítések,
- többnyelvű oldal, ill. az árak többféle pénznem közül választhatók,
- belső felület pl. a levelezés lekezeléséhez.
- opcionálisan mobil elérés és esetleg CRM kapcsolat is szóba jöhet, ezért ezekre kérlek, külön-külön opcióként adj ajánlatot.

2. feladat: szerver optimalizálása.
Az adott feladathoz szükséges szerver kiválasztásában és annak optimalizálásában jártas szakember beállítja a szerver hw és software környezetét. Opcionális lehetőség szerver biztosítása (ha pl. hostinggal is foglalkozol) és annak későbbi üzemeltetése is szóba jöhet, ezért kérlek ezekre is adj külön ajánlatot.

A fenti két feladat egyikére vagy mindkettőre is nyugodtan jelentkezhetsz (ha értesz hozzá :-) ). Ha esetleg most nincs időd a weblapot elkészíteni, de kisebb időt rá tudnál szánni, akkor a tanácsadói szerep is szóba jöhet, magyarán megmondod a hogyant és az alapján az oldalt vki más elkészíti.
Kérlek, írd meg azt is, hogy mennyi idő idő alatt tudnád ezt befejezni.

Mivel a honlap nem nekem készül, csak nálam érdeklődtek, ezért az ügyféllel én leszek kapcsolatban, magyarán alvállalkozói formában dolgoznánk. Ahhoz, hogy elnyerjük ezt a projektet az csak az ártól függ, ezért kérlek, alvállalkozói árakat adj, mivel a túl magas összeget nem lehet az ügyfél felé továbbgörgetni, így nem mi kapnánk meg a projektet. Ja és számla azért jó lenne, de ez is opcionális.

Ha érdekel a feladat vagy további kérdéseid vannak, akkor kérlek, a témához kapcsolódó referenciáiddal a kapcsolati űrlapon keress meg. Néhány napon belül árajánlatot kell adnom, ezért kérlek, mielőbb jelentkezz.
Köszönöm.