Bejelölő felhasználók listázása csak adott tartalom és tartalmat beküldőnek

zeodin képe

Most ott tartok, hogy a felhasználók tudnak tartalmat beküldeni meg tudják nézni az összeset és külön megtudják nézni a sajátjukat és azt is, hogy hányan jelölték be a tartalmat. Views és flag modulokkal oldottam meg. Ha rákattint a User a listázott nézetben a tartalma címére akkor megjelenik a tartalom. Amit nem tudok megoldani az az, hogy a megjelent tartalom után listázza ki a tartalmat bejelölő tagokat. Ezt is Views modullal próbáltam úgy, hogy blokként hoztam létre a nézetet. Így megadható, hogy csak az adott tartalomtípus után jelenjen meg és a felhasználói csoport is kiválasztható. Egyelőre sehogy nem tudom megoldani, hogy csak az adott tartalmat bejelölőket listázza és csak annak aki a tartalmat létrehozta. Kérlek segítsetek!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
zeodin képe

Sikerült addig eljutni, hogy a bejelölő usereket kilistázom a saját tartalmaimhoz csoportosítva őket.
Így:
Új Views létrehozása tartalom változatokra. Kapcsolatoknak meg kell adni a flags (by anyu ser), Flags: felhasználó és Tartalom: szerzőt. Hozzáadjuk a felhasználó név mezőt és az author felhasználó: jelenlegi szűrőt. A táblázat beállításoknál a csoportosítást bekapcsoljuk tartalom címre. Hozzáférés csoportok megadása.

Már csak egy kérdés van. Hogyan lehet mindig az aktuális tartalomhoz kilistázni a bejelölőket? Hogy lehet az éppen olvasott tartalomra szűrni.

0
0