Webform saját komponens sminkelése

TommyChris képe

Sziasztok!

Alább lenne egy olyan problémám, hogy... térjünk a lényegre.

A Webform modul Grid komponensét akarom módosítani úgy, hogy minden egyes radio button elé/mellé/alá/valahova egy kis leírást akarok kitenni.

Fogtam a webform modul components/grid.inc fájlját, és csináltam egy aprócska saját modult, aminek a .module fájljába betettem a teljes grid.inc fájlt, plusz még egy függvényt, amivel beregisztráltam a komponensem. Mindenhol, ahol a 'grid' szó előkerült azt átírtam 'gridd'-re, ez az én komponensem machine name-je.

A problémám az, hogy nem hajlandó a theme_ kezdetű függvényeket használni. Egyelőre még nem járok ott, hogy a description mezőmet megjelenítsem, egyelőre még az a bajom, hogy a standard grid megjelenés sem müxik.

Innen letölthető a modulom: http://tommychris.hu/tommy/upload/webform_grid_description.zip

Ha 244. sorban a

    '#theme' => 'webform_gridd',

-ot átírom 'grid'-re, akkor tökéletesen megjelenik - csak épp, hogy nem az én fájlomban megírt sminket használja.

Én pedig azt szeretném, hogy a két theme_ függvényem hasnzálódjon

function theme_webform_gridd($variables) {
és
function theme_webform_display_gridd($variables) {

Megemlítendő még, hogy a 107. és 111. sorban kikommenteztem két fájl elérést, ami a grid komponensben önnön magára mutat. Próbáltam ezekkel is megadni fájlt, de arra jutottam, hogy nem az a gond, hogy nem futtathatóak az én theme_ függvényeim, hanem, hogy nem azokat akarja futtatni - de nem tudtam kitalálni, hogy pontosan milyen néven levő függvényt szeretne futtatni.

Ebben kérnék segítséget, hogy a 244. sorban levő #theme függvény hívás miként tudná a 515. sortól implementált függvényt meghívni?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
dj képe

túlságosan a problémádban, de valahogy tudatnod kell a téma réteggel, hogy vannak olyan függvények amiket használni akarsz. Talán ez segít:
http://api.drupal.org/api/drupal/modules--system--system.api.php/functio...

0
0

Üdv!
Dudás József