Comment Driven modul közösségi portolás

nevergone képe

2011. július 18-án este hattól elkezdjük közösen Drupal 7-re portolni a Comment driven és Driven API modulokat, amelyeket többek közt a Tudásbázisban és a drupal.org-on használnánk fel.
Ha kedvet érzel a csatlakozáshoz, akkor legalább felhasználói szinten ismerkedj meg a modulokkal, majd a fenti időben csatlakozz a FreeNode IRC (irc.freenode.net) hálózat #drupalhu-contrib csatornájára, ott fogjuk megbeszélni a teendőket.

Külön jelentkezésre ezúttal sincs szükség, de örömmel vesszük ha a hozzászólások között ezt jelzik a részvevők.

Időpont: 
2011. július 18., hétfő 18.00
Drupal verzió: 

Hozzászólások

Bálint képe

Várunk mindenkit!

A Driven API modullal kapcsolatban felmerült, hogy az Entity API kiválthatja a működését. Még a sprint előtt beleásom magam a Driven API működésébe, aztán meg tudjuk vitatni ezt a kérdést valakivel, aki jól ismeri az Entity API-t.

nevergone képe

Mivel felmerült, hogy a Driven API kiváltható az Entity API-val, ezért érdemes előtte felmérni, hogy mennyire használható erre a célra.

Boobaa képe

Erre a „felmerült” szóra tudnál mutatni egy linket, hogy magamfajta földi halandók is láthassák, miért lehetne az Entity API-val kiváltani a Driven API-t? Egyáltalán, ez az Entity API hogy jön egyáltalán a képbe?

Remélem, a linked válaszol majd ezekre a kérdésekre. ;)

nevergone képe

Boobaa képe

Ohmy, lc. Mindazáltal végig kell majd olvasni legalább azt az issue-t rendesen, és/vagy megkérdezni berdirt/őket IRC-n, mi is a helyzet.

nevergone képe

Igazad van. Megkérdeznéd őket? :-)