letöltött smink beállításai

Ivanna képe

Sziasztok,

7.0-as druplálnál egy letöltött sminknek a képeit hogyan lehet törölni, illetve újakat tallózi helyettük??

Valamint, van olyan letölthető smink aminek a színkombinációit mi tudjuk beállítani??

Előre köszi a segítséget.

Drupal verzió: 
Fórum: 
biggabo19 képe

Üdv. Kérlek jelöld meg a nevezet sminket, mert így az éterből nem tudunk mi sem rájönni, hogy melyik sminkről van szó. Kérlek linkeld be. Üdv.

0
0
Ivanna képe

a danland nevű sminkről van szó. http://drupal.org/project/danland

0
-2

17 éves vagyok és a 7-es verziót használom. Nem ismerem a szakszavakat, és ha valami hülye kérdést teszek fel, bocsi. Még totál zöldfülű vagyok, csak próbálkozom a dologgal. :)

vajdasági képe

Nem akarlak megbantani de nagyon rossz a hozzaallasod a dolgokhoz. Baris szerintem. Ne terjek ki arra hogy miert eppen D7 -tel kezded, de ha mar letoltotted a sminket gondolom nezegetted is hogy a mappaban (folder) vagy mappakban milyen fajlok vannak. Ha beleneztel tuti megtalaltad a kepeket is. Minden kepnek van egy neve ugye? :) Namost ha nekem nem tetszik a piros_pipacs.jpg es helyette pl. zold almat akaor oda tenni akkor vagy fogom magam es a zold alma kep nevet kicserelem piros_pipacs.jpg -re es az eredeti helyere teszem. Ez a legegyszerubb ugyebar. Persze van tole jobb megoldas is. Azt is megteheted hogy sorban megnezed a fajlokat es ahol talasz a fajl szovegeben piros_pipacs.jpg tartalmat azt mindenhol kicsereled mongyuk zold_beka.jpg -re. Ertelemszeruen a piros_pipacs.jpg kepet torlod es helyette bemasolod ugyanabba a mappaba a zold_beka.jpg kepet. Ilyen dolgokhoz nem kell nagy Drupal sot informatikai tudas sem. Csak picit el kell gondolkozni logikusan. Tekintettel hogy egy ilyen feladatot kaptal es hogy ide (vagy barhova) itral ehhez elegendo tudasod van.

Nem baj hogy kerdezel, de elobb problaj meg te is elgondolkozni hogy mit hogyan lehet megoldani. Meg fiatal vagy, sok ilyesmivel talakozni fogsz az eletben.

A Danland sminkben a /danland/images/slideshows/ es a /danland/images/ mappakban vannag foleg a kepek... Ha megnezed a mappakat akkor latni is fogod te is.

2
0
Ivanna képe

Még csak barátkozom a dologgal. De egyébként én is gondolkoztam ezen a megoldáson, csak azt gondoltam lehet van egy másik megoldása is.

0
0

17 éves vagyok és a 7-es verziót használom. Nem ismerem a szakszavakat, és ha valami hülye kérdést teszek fel, bocsi. Még totál zöldfülű vagyok, csak próbálkozom a dologgal. :)

vajdasági képe

Tekintettel hogy kezdo vagy miert nem elegedsz meg egy egyszeru megoldassal? Ha gondoltal ra, miert nem probaltad ki?

0
0
duc-sai képe

Általában (de nem minden esetben) a sminkben lévő images mappa tartalmazza a képeket. Képszerkesztő programmal tudod testreszabni...
A Mayo smink például olyan, hogy több színséma közül tudsz választani, sőt, egyedi színvariációt is készíthetsz. Amikor alapértelmezetté tetted, ad sokféle beállítási lehetőséget, itt tudod a színvariációt is kiválasztani.

2
0
Oneill képe

Sziasztok!

A Danland nevű smink melyik fájlban tárolja a főoldalon megjelenő slideshow képeinek fájlneveit elérési úttal? Ha saját képeket felülíratom az eredetivel azonos névvel azok mennek, csak még hozzá kellene írnom párat :D

Kezdőoldal forrásában meg is van, viszont a domain/drupal%207.10.valami fájl nincs meg.

0
0
csakiistvan képe

volt már erről szó:
http://drupal.hu/node/14959

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest