Debreceni Drupal Napok 2011 - március 26-27-én

nevergone képe

Örömmel jelentjük be, hogy idén megrendezésre kerül a Debreceni Drupal Napok 2011 elnevezésű rendezvényünk. Az első napon hagyományos előadások keretében egy esettanulmány alapjául szolgáló oldal elkészítését kísérhetik figyelemmel a látogatók, míg a második napon szeretnénk teret biztosítani a közös alkotásra. Sokszor, sokan kérdezték hogyan, mi módon tudnának beszállni a közös munkába és hogyan tudnák segíteni a fordítást vagy a Drupal fejlesztését. E második, közösségi napon lehetőség lesz élőben is kipróbálni ezeket, hozzájárulva a közösség eredményeihez.

Regisztráció

A részvétel díjtalan a rendezvény mindkét napján, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Az utazást, szállást és étkezést mindenkinek saját költségén kell állnia. Az online regisztrációra a programunk közzététele után, március 6-tól lesz lehetőség.

Előadások

Időpontja: 2011. március 26.
Helyszíne: Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola
4026, Debrecen, Péterfia u. 1-7.

Közösségi nap

Időpontja: 2011. március 27.
Mezon Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda
4024, Debrecen, Batthyány u. 2/b.

Bővebb információ, térképek és megközelítési tippek a helyszínek oldalunkon találhatóak.

Előadóknak

Amennyiben a felsorolt témák közül valamelyikben szívesen tartana egy 45 perces előadást, kérjük küldje be javaslatát az előadói űrlapon! Jelentkezési határidő: 2011. március 1. A jelentkezésnél meg kell adni a választott előadás címét, hosszát, rövid tartalmát, valamint egy legalább 5, maximum 15 mondatos bemutatkozást. Az előadás elfogadásáról, vagy elutasításáról, ezek indokairól 2011. március 3-ig értesítünk minden jelentkezőt.

Támogatóknak

Rendezvényünk célja a Drupal tartalomkezelő népszerűsítése, a rendszerrel foglalkozó emberek összekapcsolása. Szeretnénk, ha minél szélesebb közönséget tudnánk elérni és minél több embert tudnánk bevonni a közös alkotás folyamatába. A magyar fordítás elkészítése nem kis feladat és a Drupal alaprendszer fejlesztésekor is elkél a sok segítő kéz. Szeretnénk a Debreceni Drupal Napon kívül egyéb találkozókat és összejöveteleket szervezni. Ezt támogatók nélkül nem tudjuk megtenni, ezért kérnénk mindazon cégek és magánszemélyek segítségét, akik segítenék törekvéseinket.

Támogatói konstrukcióink

Arany fokozat
100 000 Ft

  • Elhelyezheti reklámanyagát a látogatói csomagokban
  • Megjelenhet a Konferencia weboldalán a támogatókat bemutató oldalon
  • Megjelenhet a Konferencia weboldalán a jobb oldalon nagy logóval
  • A Konferencia helyszínén elhelyezheti reklámanyagát a látogatókkal szemközti falon

Ezüst fokozat

50 000 Ft

  • Elhelyezheti reklámanyagát a látogatói csomagokban
  • Megjelenhet a Konferencia weboldalán a támogatókat bemutató oldalon
  • Megjelenhet a Konferencia weboldalán a jobb oldalon kis logóval

Bronz fokozat
20 000 Ft

  • Elhelyezheti reklámanyagát a látogatói csomagokban
  • Megjelenhet a Konferencia weboldalán a támogatókat bemutató oldalon

Egyéni támogató
15 000 Ft

  • Megjelenhet a Konferencia weboldalán a támogatókat bemutató oldalon

A befizetett összegekről számlát állítunk ki. További információkat az admin kukac drupal pont hu email címen vagy Kurucz Istvántól a +36 30 851 2984 számon lehet kérni.

Látogatóknak

A rendezvényre 2011. március 3-tól lehet jelentkezni ezen az űrlapon. Az eseménnyel kapcsolatos további információkat és változásokat a rendezvény hivatalos oldalán jelezzük majd, így érdemes a későbbiekben is figyelemmel kísérni azt.
Amennyiben szeretné követni a rendezvényről szóló hírfolyamot, esetleg bekapcsolódni abba, használja a #ddn2011 hash-tagot.

Időpont: 
2011. március 26., szombat 09.00 - 2011. március 27., vasárnap 17.00