Hírek a Drupal világából (2010/43)

pp képe

Ember tervez, kezdődik a szólás mondás. Gondoltam ezt a hetet vezetékes net nélkül még féllábon is kibírom, hisz van mobil netem. Fél lábon még ki is bírtam volna, no de 1-2 K/sec sebességen? Úgy lelassultam, hogy csak most hétfő délután tudom megjelentetni a péntekre tervezett bejegyzést. Azt hiszem maradok a hétfőnél. :)

A hét egyértelműen a Drupal Hétvége programjának összeállításáról szólt. Goba vezetésével a konferencia lista tagjai ezerrel dolgoznak, hogy tartalmas és minden szempontból megfelelő programot rakjanak össze.

Idén olyan mennyiségű és olyan izgalmas előadások jöttek be, hogy már két párhuzamos szekciónál tartunk. Úgy néz azonban ki ezt háromra fel kell emelnünk, ha nem akarunk egyet se kihagyni. Nem kérem, hogy ezért támogasd a konferenciát, hisz támogatóinknak hála így is színvonalas rendezvényt tudunk majd szervezni. Érdemes azonban tudni, hogy ilyenkor nem csak a rendezvényre gyűjtünk. Az így begyűjtött adományokból kívánjuk működtetni a drupal.hu szerverét és támogatni a magyar fordítást is.

Egyszóval ha van marketing üzeneted amit szeretnél eljuttatni a konferencia résztvevőihez akkor ne tétovázz keress meg. Természetesen marketing üzenet nélkül is támogathatod a közösséget, ha úgy gondolod szeretnél hozzájárulni a közös programok szervezéséhez és egyéb céljaink megvalósításához.

No akkor jöjjenek a heti linkek:

tovább