Hojtsy Gábor Aaron Winborn Díjat kapott

zsofi.major képe

Az Aaron Winborn Díjat 2015-ben alapította a nemzetközi Drupal közösség Közösségi Munkacsoportja a nemzetközi Drupal Associationnel összefogva. Olyan személy kapja, akit a Drupal projektben és az azon túl végzett munkája, a közösségi szerepvállalása és személyisége alapján érdemesre ítélnek, a közösség szavazatai alapján.
A díjra bárki jelölhető és bárki jelölhet, aki a drupal.org oldalon felhasználóval rendelkezdik. A tavalyi első díjazott Cathy YesCT Theys volt, az idei díjat a new orleans-i DrupalConon adták át.

Aaron Winborn (aaron) 2015-ben hunyt el ALS-ben (amiotrófiás laterálszklerózisban). A Drupal projektért hosszú évek alatt végzett munkája és a közösségi szerepvállalása kiemelkedő. Munkájáról az alábbi cikkben hosszan megemlékeztek.

Nagyon nagy örömünkre szolgál, és büszkességel jelentjük be, hogy a 2016. évi díjazottja a magyar és nemzetközi közösség kiemelkedő tagja, Hojtsy Gábor!

Gábor több, mint egytucat éve dolgozik a Drupal projektért és a közösségben, kedvessége, türelme és hozzáállása sokak számára példaértékű. Többek között ő vezeti a többnyelvesítés munkacsoportot, több konferenciát (DrupalCon Szeged 2008, Drupal Developer Days Szeged 2014) segített szervezni, az elmúlt évek alatt a nemzetközi Drupal élet egyik legismertebb és legelismertebb alakjává vált.

Gábor

Gábor, köszönjük a munkádat, nagyon büszkék vagyunk Rád!