Nem érdemes kihagyni a márciusi Drupal Developer Days-t Szegeden!

zsofi.major képe

Idén márciusban Szegeden lesz a Drupal Developer Days nevű nemzetközi rendezvénysorozat következő eseménye. A Drupal európai vezető fejlesztőinek összejövetele kiváló alkalom, hogy a legnagyobb nevektől tanuljunk mind előadásaikon, mind pedig együtt dolgozva velük. Ez olyan egyedi lehetőség a magyar közönségnek, ami újra nem adatik meg a belátható jövőben.

Az egy hetes rendezvény közös munka (sprint) lehetőségét biztosítja egész héten (már tizenkét témában), illetve három napos előadásokkal és workshopokkal telített programot is kínál (csütörtöktől szombat estig). Ezen a három napon 56 órányi szakmai anyag szerepel a programban, sok esetben a Drupal vezető fejlesztőinek előadásában.

A jegy ugyan 30 euróba (kb. 9 ezer forint) kerül, ám ezzel három napi szendvicsebéd és kávészünet is jár. Ráadásul aki ehét végéig regisztrál (február 2 éjfél előtt), megnyerheti a JetBrains jóvoltából az 5 db PHPStorm licensz egyikét, vagy egyet a 15 Drupal Developer Days póló közül!

Végül a nagy érdeklődésre való tekintettel a kedvezményes szállodai szoba ajánlatokat is meghosszabbítottuk február 20-ig. Hogy minél könnyebb legyen a Szegedre való lejutás, közvetlen Budapest-Szeged busztranszfert szervezünk. Jelenleg az igényfelmérés folyik, ha szívesen utaznál sok jófej drupalistával egy buszban, akkor érdemes elolvasni a részleteket, és jelentkezni a buszra. Amint pontosabb információnk van, természetesen közöljük a drupal.hu-n is!

Szeretettel várunk titeket Szegedre!

Kategóriák: