Elkészült a szeged Drupal Dev Days új weboldala!

zsofi.major képe

Nyár végén hallhattatok róla először, hogy a következő Drupal Developer Days helyszíne Szeged lesz 2014. március 24-30. között.
A rendezvény egész héten át tart majd, workshopokkal, előadásokkal és őrült kódsprintekkel. A fő tematika természetesen a Drupal (elsősorban a 8-as verzió) lesz.
Ha többet szeretnél tudni a Drupal 8-ról, akkor itt a helyed! Ha még nem vagy contributor, de érdekelne a dolog, vagy csak szeretnél belepillantani abba, hogy hogyan folyik a munka a core issue-kon, szintén érdemes eljönnöd :) A teljes hétre szóló jegy ára 30 EUR.

A rendezvény weboldala teljesen megújult, és bekötöttük a Végtelen Valószínűtlenség Hajtóművét is :)
Most már tudsz regisztrálni és jegyet vásárolni; beküldeni előadás- és kódsprint-javaslatokat; böngészni a programokat és sprinteket; olvasgatni Szegedről és szállást keresni, és csekkolhatod a szponzorációs lehetőségeket is!

Egy kis izgalmat is belecsempésztünk a dologba - segítségünkre lesz DrupalMarvin, és a Végtelen Valószínűtlenség Hajtóműve! Az oldalon váratlan, őrült dolgok fognak történni annak megfelelően, ahogy a közösség pörgeti az esemény témáját. Kérdezz, posztolj a Facebook oldalunkon, írj nekünk Twitteren (hashtag: #drupaldevdays), küldj be fotót, és persze szavazz a beküldött előadásokra!

Ezen kívül az oldalon várjuk azoknak a jelentkezését is, akik szívesen részt vennének a rendezvény szervezésében, a marketingben, a helyszíni szervezőmunkában, a szponzorok megkeresésében, vagy bármiben, ami a DevDays-hez kötődik!

Kategóriák: 

Hozzászólások

york képe

Ott leszek :).