Üzleti vacsora a Drupal Hétvégén

thamas képe

Első alkalommal szervezünk üzleti vacsorát a Drupal Hétvége keretén belül. Az eseményre azokat várjuk, akik támogatják a rendezvényt (már a legkisebb, egyedi támogatói csomag is megfelelő) vagy előadást tartanak a konferencián (előadás javaslat október 27-ig küldhető be).

A programot szombat este tartjuk Budapest valamelyik belvárosi éttermében (a pontos helyszínt később határozzuk meg). A jelentkezést (az arra jogosultaktól) az istvan kukac drupart pont hu email címen Csáki István várja.

Kategóriák: 

Hozzászólások

csg képe

Nem akarok kötözködni, csak két dolgot nem értek:

1. Miért "üzleti"?
Az előadások általában szinte kizárólag technológiai témákról szólnak, tehát az előadók túlnyomó többsége nem üzletember, hanem fejlesztő. A támogatók szintén lehetnek fejlesztők, vagy más szakemberek. Mi fogja az esemény üzleties jellegét adni?

2. Miért zártkörű?
Ez azt fogja eredményezni, hogy lesz valahol ez az üzleti vacsora, és valahol máshol egy kötetlen összejövetel a többieknek. Értem a célt, hogy ez valami exkluzív dolog akar lenni, de engem például zavar, hogy választanom kell majd (és egyébként valószínűleg a kötetlent fogom választani). Nem lehetne inkább egy közös eseményt szervezni úgy, hogy mondjuk a támogatóknak/előadóknak jár ingyen vacsora, a többieknek meg nem?

A kezdeményezés mögötti gondolatot (ha nem értem félre) egyébként támogatom, én is szeretném, ha a Drupal cégek vezetői között szorosabb kapcsolat és rendszeres kommunikáció alakulna ki, csak ezt a konkrét megvalósítást nem találom optimálisnak.

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com

Fekete Balint képe

A kezdeményezést nem érted félre. Alapvetően az a koncepció, mint más rendezvényeken az üzleti vacsoráknak. Nem akartunk exkluzívak lenni, egyszerűen a Drupal események utánni sörözéseken üzleti dolgokról ritkán esik szó. Egy ilyen vacsorán célzottabbak lehetnek majd ezek a beszélgetések, és azt te is írtad, hogy szükséges.

Az, hogy az előadók és a támogatók "ingyen" mehetnek, az csak egy plussz ajándék ennek a rétegnek. Aki nem akar, az mehet egyből a kötetlen sörözésre, de a lehetőséget megadjuk. A vacsora pedig nyilván nem fog hajnalig tartani, amint vége van, csoportosan átmehetük a kötetlen sörözésre.