Tizennegyedik Pécsi Drupal Használói találkozó

Den képe

Áprilisban is folytatjuk szokásos pécsi Drupal Használói Találkozó sorozatunkat - ez lesz a tizennegyedik* alkalom, hogy összejövünk!

A találkozón a DDN rendezvényes tapasztalatokat vitatjuk meg, illetve, igény szerint, az ott elhangzott előadásokról beszélünk.

A helyszín Pécs, az új Tudásközpont - Időpont: április 5., kedd, 18.00h. A Tudásközpont előtt találkozunk 18 órakor, legyetek pontosak!.

Ezen rendezvények elsődleges célja hogy összehozza a Drupal iránt érdeklődőket, használókat és fejlesztőket, lehetővé téve számukra egymás megismerését, segítését. Teret kívánunk adni gyümölcsöző kapcsolatok kialakulásának is.

Gyertek el minél többen! Nem kell „profinak” lenned, műkedvelő amatőröket, a rendszerrel még csak most ismerkedőket, érdeklődőket is szívesen látunk!

Gyere el, mutatkozz be, mondd el mihez értesz, mely területen szeretnél fejlődni, milyen támogatásra van szükséged. Hozd el futó projektjeidet, mutasd be, mit, hogyan oldottál meg. Szívesen tanulunk tőled! Kérdezd meg, mit nem tudtál megcsinálni, segítünk megoldani a problémákat.

* 14. mert a 13.-ról elfelejtettünk hírt beküldeni :P

Időpont: 
2011. április 5., kedd 18.00 - 21.00
Drupal verzió: 

Hozzászólások

szt képe