Közeledik a Drupalcon Copenhagen 2010

Hojtsy Gábor képe

Az idei Európai nemzetközi Drupal konferencia, a Drupalcon Copenhagen vészesen közeledik. A konferencia programja augusztus 22-én kezdődik egy Drupal Core Developer Summit nevű rendezvénnyel, ahol a core fejlesztők találkoznak és alakítanak ki terveket, javítanak Drupal 7 hibákat. Ezt követően másnap vezető Drupal fejlesztők és trénerek tartanak egész napos bemutatókat teljesítmény és skálázhatóság, e-commerce, modulfejlesztés, biztonság és korrekt fejlesztői környezet kialakítása témában.

A tréningek 250-350 Euróba kerülnek, míg maga a konferencia jegy jelenleg 279 Euró + ÁFA. Aki tréningekre és a konferenciára is jön, 30 Euró kedvezményt kap az ÁFA előtti konferencia jegyárból. A tréningekkel párhuzamosan egy organikus konferencia is megrendezésre kerül (helyben kialakuló programmal). Ezt követi a rendezvény gerincét képező három napos program, mely számos érdekes előadással kecsegtet. Végül pedig kódsprint zárja a teljes programot.

A helyszín megközelítése hazánkból meglátásom szerint leginkább diszkont légitársasággal költséghatékony, Malmőbe repülve csak át kell vonatozni Koppenhágába.

Időpont: 
2010. augusztus 22., vasárnap 09.00 - 2010. augusztus 27., péntek 20.00
Kategóriák: