Az első Drupalcamp Romániában

claudiu képe

2010. június 5–6-án kerül sor Temesváron a Drupal első nagyszabású rendezvényére Romániában. Az esemény szervezői a Román Drupal Egyesület, a Temesvári Politechnikai Egyetem, Számítástechnikai és Automatikai Karának Hallgatói Ligája, illetve a Software Üzleti Inkubátor. A Drupalcamp konferenciát jelentős számú szervezet és vállalat támogatja.

A Drupalcamp Temesvár eseményén várhatóan több száz romániai, illetve közép- és kelet-európai államokbeli felhasználó, illetve fejlesztő lesz jelen, valamint számos meghívott a Drupal globális közösségéből. Temesvártól rendkívül közel fekszik a magyar országhatár (Szeged), illetve a szerbiai határállomás, ezért úgy gondoljuk, hogy a Drupalcamp Temesvár 2010 egy regionális fontossággal bíró eseménnyé növi ki magát. A konferencia előadásai angol nyelven zajlanak.

Tekintve, hogy a Drupal magyarországi közössége komoly tapasztalatra tett szert, ismereteikkel nagyon sokat segíthetnének a temesvári esemény lebonyolításában, ezért szeretnénk meghívni a közösség tagjait a június 5–6. közötti rendezvényünkre.

Az eseménnyel kapcsolatos információkról a http://drupalcamp.ro honlapon olvashatnak az érdeklődők, ugyanakkor a fejlemények nyomon követhetők a Twitteren a @drupalromania címen vagy a #drupalro csatornán.

Találkozunk Temesváron!

Időpont: 
2010. június 5., szombat 00.00 - 2010. június 6., vasárnap 23.59
Kategóriák: 

Hozzászólások

tolmi képe

Ez nagyon jó hír! Csak így tovább és sikeres rendezvényt kívánok. Még az is lehet hogy látogatok :)

--
Tolmács Márk
Drupal bandita

hosszu.kalman képe

Máris regisztráltam! Várom nagyon. Az viszont furcsa, hogy összesen 7 magyar regisztrált eddig...