A Druplicon ember

Hojtsy Gábor képe

A DrupalCamp Stockholmon jelent meg az ember méretű Druplicon plüsfigura, és az egyeztetések már folynak, hogy a párizsi Drupalconra is eljuthasson. Részletesebb leírás és további képek a NodeOne blogon.

Kategóriák: 

Hozzászólások

pp képe

Most a költözésnél találtam meg két doboz drupalos bögrét. Azt hittem ebben a két dobozban is még nagymamámtól rám maradt könyvek vannak. Fejem vertem a falba, hogy nem vittem Szegedre. Hogyan tudnánk elfogyasztani? (azon kívül, hogy kidobáljuk a tizedikről?)

Valaki jön kocsival Párizsba és el tudná hozni? (muhahah) Én Washingtonból érkezem majd és nincs kedvem két doboz bögrével körbeutazni a bolygót.
Vagy van valaki aki szeretne ilyet? Annó sok szájharcos barátom írta, hogy legyen bögre mert kell neki... Aztán vettek is egy azaz 1 darabot. Szerencsétlen előadókra tukmáltam de már bögremérgezésük volt a végén... Közvetlen családomban mindenki ilyen bögréből iszik. Szóval csak az írjon akinek értelmes ötlete van. A "majd DUGon eladjuk" egy nagyszerű ötlet, de én nem fogom cipelgetni, hogy meghallgassam, hogy nekemmárvan, bocsnincslóvém, janemgondoltamhogyennyi, majdlegközelebbveszekakkorishozdeljó.

pp

Boobaa képe

...emailben. (Ha gondolod, az általad olyannak ítélt részeit itt is tedd közzé.)

------------------------------
Ezt itt most utólag teszi bele pp
emitt:
> 3. Lehetne indítani valami kérdezz-felelünk versenyt @ drupal.hu: r=1 user
> felteszi a kérdését, jön rá N db válasz, ami közül kiválaszt maximum egyet,
> ami számára a megoldást jelentette. Aki havonta a legtöbb kérdésre válaszol
> úgy, hogy azt a kérdező elfogadja, kap egy bögrét. Vélemény? (A drupal oldali
> megvalósíthatóságot nem gondoltam végig, mindazáltal nem tűnik valami nagy
> ördöngősségnek.)

---------------------------

Btw: DUG előtt feltehetnéd a kérdést a megfelelő node-ban, hogy az adott DUG-ra mennyi bögrét vigyél - aki meg mégse veszi át, arra a nyilvánosság haragja szálljon. (Azaz nyilvánosan vágd a fejéhez adandó alkalommal.)

nevergone képe

Teljesen jó ötletek, támogatom őket. Én anno a hazai DrupalConf-on vettem egy bögrét, egy másikat pedig előadóként kaptam ugyanakkor. Néztem is kissé, hogy mit kezdek majd két Drupalos bögrével, mire az asszony csak ennyit szólt: "A másikat nekem hoztad, nem?" :)
Mindent meg lehet oldani. :)

Pasqualle képe

van ra modul: http://drupal.org/project/answers de nekem nem tetszett
gondolkoztam egy sima flag-es megoldason, de ott is akadt valami problema, sajnos nem jut eszembe mi is volt..

Pasqualle képe

Pasqualle képe