Nemzetközi Drupal Konferencia Párizsban

tolmi képe

Idén Párizsban lesz az európai Drupalcon. Aki nem ismerné a rendezvényt annak tudnia kell, hogy itt gyűlnek össze a világból a Drupallal foglalkozó és a Drupal iránt érdeklődő emberek. Kitűnő alkalom, hogy kapcsolatot építsünk és információkat szerezzünk a Drupal világából.

Az évente kétszer megrendezett (egy Európában ősszel, egy pedig az Egyesült Államokban tavasszal) összejövetelen rendszeresen képviselteti magát a Drupal krémje, így itt a lehetőség hogy személyesen is megismerkedj azokkal, akik a Drupalt fejlesztik. Ezen túl lehetőséged lesz első kézből megtudni minden információt, ami éppen aktuális, érdekes vagy izgalmas a Drupal világából. Ha pedig üzletet látsz a Drupalban, akkor itt a lehetőség számodra hogy képbe kerülj az aktuális trendekről, lehetőségekről vagy éppen életed nagy projektjét találd meg vagy te találj meg másokat a bomba ötleteddel. Az immáron sokadjára megrendezett állásbörzén pedig izgalmas új munkahelyet találhatnak az arra vágyók.

Arról se feledkezzünk meg hogy az idei európai konferencia helyszíne, Párizs, a szerelem városa, így hozd nyugodtan a párodat vagy akár az egész családot! Biztos lehetsz benne hogy amíg te napközben az előadásokat hallgatod, családod felfedezheti Párizst és este együtt ülhettek be egy kellemes vacsorára a Champs-Élysées mentén, vagy a többi Drupalossal egy hangulatos francia krimóba és a hajnalt hazafele menet egy friss croissanttal köszöntheted a Rajna partján.

Ha úgy érzed máris mennél vagy további információkat szeretnél, akkor látogass el a DrupalCon Paris weboldalára és vedd meg a jegyedet, amíg még lehet!

A konferencia közvetlen hangulata és mindenre nyitott társasága garantáltan életreszóló élmény lehet annak aki magáénak érzi a Drupalt. Mi ott leszünk, már csak te hiányzol!

Időpont: 
2009. szeptember 1., kedd 00.00 - 2009. szeptember 5., szombat 00.00

Hozzászólások

attila_fabian képe

Már meg is vettem a jegyem. Igazán gyorsan ment.
Bár a Szegedi DrupalCon egy kicsit több szolgáltatást kínált, és ennyivel a konferencia előtt egy kicsivel jobban szervezettnek tűnt, de még van szeptemberig egy kis idő, hogy minden összeálljon...

aboros képe

Párizs, a szerelem városa, így hozd nyugodtan a párodat vagy akár az egész családot! Biztos lehetsz benne hogy amíg te napközben az előadásokat hallgatod, családod felfedezheti Párizst

-
clear: both;