Hétfőig 19200 forintért regisztrálhatsz a Drupalcon-ra!

kvantomme képe

Idén augusztus 27. és 30. között Magyarországon kerül megrendezésre a Drupalcon. A regisztráció rohamtempóban folyik, két héttel a jelentkezés megnyitása után már csaknem 160 résztvevő regisztrált az eseményre!

Mit kapsz a pénzedért? Négy napos konferenciát egy nagyszerű helyszínen, négy párhuzamos előadássorozattal, négy kiállítással, rengeteg (Drupal) mókával, és persze személyesen találkozhatsz kedvenc moduljaid fejlesztőivel is. Mindent megtettünk azért, hogy az alacsony
regisztrációs díjnak köszönhetően diákok is részt vehessenek a konferencián.

Ha a céged Drupal alapú oldalakat is készít, akkor ez a legolcsóbb elérhető tréning az országban. Ha még nem ismered a Drupalt, akkor ez a legjobb lehetőség, hogy új tudásra tegyél szert. A Drupal közösség eseménye idén ősszel szinte a szomszédodban lesz. Ne mondd, hogy nem engedheted meg magadnak, hogy eljöjj Szegedre!

Június 31-ig (hétfőig) feliratkozhatsz a 80 €-s "első fecskék" elnevezésű ajánlatukra. Többen kérdezték, hogy fizethetnek-e forinttal banki átutaláson keresztül. Úgy döntöttünk, hogy az erős forint miatt a magyar regisztrálóknak a következő lehetőséget ajánljuk fel: ha hétfő este előtt regisztrálsz, akkor a jegyedet 19200 forintért vásárolhatod meg, banki átutalással (a forint számla számát az érdeklődőknek külön megküldjük). Ne szalaszd el a lehetőséget!

---------
thx goes to Kerényi Ádám for translating this