DrupalMiniCon Szegeden

Boobaa képe

Tegnap délután Szegeden jártam a nyári nagy DrupalCon bemelegítőjén. A meleg ellenére kicsit korán érkeztem: fél egykor én voltam az első, aztán úgy tíz perccel egy előtt nyílt az ajtó és érkezett a társaság nagyja, majd ~13.10-kor kezdetét vette az első előadás. Tovább boobaa blogjára

Hozzászólások

chx képe

A drupal.hu címlapról sikerült linkelni egy blogot ahol admin jóváhagyás után lehet csak kommentet hagyni, de a linkelt cikkre még aztán sem lehet. Őszinte gratulációm. Minek ehhez blog?

Boobaa képe

Azaz már ideje lenne végre időt szakítanom rá, hogy ha a mindenfelé felgyűlt dolgaimat összeszedem a családi honlapon, legyen lehetősége a családtagokon kívül másnak is hozzászólni. Kérdésem az, hogy vajh' az egyszerű Math CAPTCHA elég-e a robotok távoltartásához, vagy mindenképpen érdemesnek tartod megismerkednem a kifinomultabb lehetőségekkel (amik viszont ugye "külső szolgáltatót" feltételeznek, mint pl. reCAPTCHA, Mollom és társaik)?

chx képe

Az csak akkor zavar be ha muszáj, és igazán egyszerű installálni.

nevergone képe

Azért szép a magyar nyelv, mert a legtöbb botot (azaz szinte mindet) már az is hatékonyan megfogja, ha magyarul kérdezel valamit, és az eredmény függvényében engeded őket tovább. Mivel magyarul van minden, sokszor még arra sem jönnek rá, hogy ezen a kérdésen múlt a sorsuk. :)