Előadás javaslatokat és támogatókat vár a Drupalcon Szeged

Hojtsy Gábor képe

Néhány órája jelentettük be, hogy a Drupalcon Szeged támogatókat keres, mégpedig négy jól meghatározott támogatói csomagot kínálva az érdeklődőknek. A csomagok 1000 euróról 9500 euróig terjednek, azaz körülbelül 250 ezer forinttól 2.3 millió forintig. A legmagasabb kategória vásárlóiról egy-egy terem lesz elnevezve, és a legjobb helyeket kapják minden kiállítási napon, illetve egy támogatói szobát is igénybe vehetnek. De már a legalacsonyabb támogatói kategória is tartalmaz kiállítási napon való részvételi lehetőséget. Reméljük, hogy olyan csomagokat tudtunk összeállítani, melyek kölcsönesen előnyösek lehetnek számunkra!

Két napja indult el az előadások beküldési lehetősége. A konferencia négy jól meghatározott témakör köré szerveződik: a Drupal alaprendszere, kiegészítő moduljai és a trendek, melyeket követünk; Webhely receptek, felhasználói élmény és design; Drupal programozás és menedzsment valamint a Drupal üzleti és közösségi megjelenésének szélesítése. A témakörök előadásainak minőségét a terület szakértői igyekeznek majd biztosítani. Mind a négy témakörbe, illetve a teljesen résztvevők által szerkesztett BoF előadásokra is lehet javaslatokat beküldeni. Az (angol nyelvű) előadás javaslatokat nagyon szívesen látjuk!

Hozzászólások

kalmarr képe

Sziasztok!

Kérdésem, illetve javaslatom lenne, hogy a konferenciára szinkrontolmácsot is biztosítsatok, hogy nagyobb közönség (magyar) is érdekelt lehessen a konferencián.

KALMI

U.I.
Azért is jóvolna, mert nagyon kevés a magyar szakirodalom a témában és hamár itt van.....

Hojtsy Gábor képe

Egy időben legalább négy teremben lesznek előadások, valamint egy csomó érdekes téma a BoF szekcióban lesz bemutatva/megvitatva (úgy, hogy előadásokon fel sem fog merülni), ahol ismét (egyidőben a négy előadással) akár 5-6 beszélgetés/prezentáció is folyhat. Ez 9-10 tolmácsot jelentene folyamatosan négy napig (plusz az egész technológiát, ami a tolmácsolás hallgatásához kell), ami szerintem irreális. Ráadásul voltam már pár technológiai konfeerncián, ahol a tolmácsok csúfos csődöt mondtak, mert egyszerűen nem értenek a témához. Angolból profin tolmácsolnak, de nem jeleskednek amikor a devel modulról vagy a node.tpl.php trükkjeiről van szó. Tehát ráadásul szakértő tolmácsokra is lenne szükségünk.

kalmarr képe

:( kár. Mikor várható a regisztráció nyitása?

Hojtsy Gábor képe

Rövidesen.