A Harmadik Drupal Használói Találkozó anyaga

Hojtsy Gábor képe

A Harmadik Drupal Használói Találkozó élménybeszámolói már meg is születtek a hozzászólásokban, ám, hogy teljes legyen a kép, a készült sminket szívesen közzéteszem. A demóhoz a Luka Cvrk által készített Modern World nevű HTML sablont használtuk (a letölthető zip fájlból kiindulva), és egy Drupal 6-képes, saját régiót is definiáló, adminisztrációs oldalakkal is működő sminket készítettünk belőle körülbelül 45 perc alatt. Luka nem GPL licensz szerint adja ki a sablonokat, ezért ezt nem is lehet a drupal.org-on letölthetővé tenni. Csak annyit kér, hogy aki vissza szeretne adni neki valamit, az ne törölje a "design by" részt, bár ezt sem várja el:

They can be used on a noncommercial site aswell as on a commercial one. Keeping a small credit link in the footer is not obligatory but shows your appreciation and support.

Ennek szellemében az általunk készített smink is tartalmazta ezt az információt.

Palócz Istvánnak köszönhetően most már elérhető az előadás videójának vágatlan verziója.

CsatolmányMéret
Csomag ikon modernworld.zip34 KB

Hozzászólások

edgarpe képe

.. pedig aktuális lett volna nekem, nagyon. Na mind1, majd márciusban.
A sminket most próbálom.

thamas képe

A sötét helyeken való fotózás sem nekem, sem a gépemnek nem erőssége... Ráadásul (már megint a technika!) az akkuk néhány kép után feladták a harcot és a tartalék elemekről is ott derült ki, hogy minden "szusz" kifogyott belőlük... :o(

Sajnos korántsem ismerek mindenkit - de ezzel talán nem vagyok egyedül. Így örömmel veszem, ha a hozzászólásokban pótoljátok a nevekkel kapcsolatos hiányosságaimat!

http://picasaweb.google.com/thamas.hu/HarmadikDrupalTalalkozo

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

attb2 képe

Mi kell ahhoz, hogy kommentet lehessen fűzni a fényképeidhez? Vagy ide írjuk meg, hogy melyik képen ki látható? (gmail accountom van Picasa-t aktiváltam)

thamas képe

Be kell jelentkezned a picasawebre a google (gmail) azonosítóddal. Ha utána nézed az albumot (böngészőben), már engednie kell(ene) a hozzászólást.

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

thamas képe

Látom, került néhány komment a képekhez.

Köszönöm!

Üdvözlettel:
Hajas Tamás