Élmények a Budapesti Drupal Használói Találkozóról

Hojtsy Gábor képe

Tegnap zajlott le az első Budapesti Drupal Használói Találkozó, számomra meglepően nagy létszámmal. Míg Kristof van Tomme-nak köszönhettük az eseménysor szegedi elindítását, Palócz Istvánnak pedig a helyi szervezést, Lőrik Emesének a helyszínek keresését, ninja-nak pedig a végleges helyszín megszervezését, Palócz Pál segített a technika helyszínre szállításában. Neki köszönhetjük, hogy volt laptop és vetítő, amin demózni tudtam.

Remélem sikerült sok érdekességet megmutatni a Drupal 6-ból, rengeteg kérdés merült fel, amit tisztázni tudtunk. Ezt követően kötetlen csevegésre került a sor, aminek során kiderült, hogy ki miben munkálkodik, hogyan került a Drupal köré, mit sportol vagy éppen kész keretrendszerek újrahasznosításáról és a nyílt forrású projektekben való részvételről hogyan vélekedik. Ráadásul megvitattuk, hogy miért smink a smink, és hogy miként tudnánk a nagyvállalati körben is népszerűbbé tenni a rendszert. A társaság apránként bomlott fel, amint haza indultak a messzebről és közelebbről jött résztvevők egyaránt. Jómagam este 11 körül távoztam, amikor még néhányan maradtak és tovább beszélgettek (este hat óra körül kezdtünk). Köszönöm az élményt mindenkinek, aki eljött!

Hozzászólások

aboros képe

Nagyon jól éreztem magam tegnap a találkozón, szeretném megköszönni mindenkinek, akinek kell, hogy összejött ez a kis heppening, remélem lesz folytatás! Nekem személy szerint a legnagyobb élmény - nem, nem a fenszi jquery cuccok hanem - az volt, hogy találkoztam és beszélgettem chx-szel, aki - mint arra a konferencia előadói után némileg a neten keresgélve fény derült - egy legenda a Drupalban, ha tetszik egy szelebriti, bár inkább egy hős, mondjuk mintha joda mester lenne. :) Érdekes és tanulságos beszélgetés volt. :) Csináltam pár képet, bár nem voltak túl jók a fényviszonyok és nem is igazán figyeltem oda... :)
itt tudod megnézni a szemeiddel.

-
clear: both;

Hojtsy Gábor képe

Kösz a képeket, egyet fel is vettem a fenti poszthoz, és linkeltem a többi képre.

chx képe

Mondtam én már többször, hogy öreg vagyok, mint az országút, de azért még nem töpörödtem akkorára mint Yoda mester :D A kedves szavakat és az élvezetes beszélgetést köszönöm. Ügyesen kiszúrtátok egyiket abból a négy napból amikor ebben a negyedévben Pesten voltam.

aries képe

Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, talán legközelebb.

Aries
http://aries.mindworks.hu

snufkin képe

erre szivesen elmentem volna, de valahogy nem vettem eszre. nem lehetne egy events modult feltenni, es naptarba betenni az eljovendo esemenyeket?

Hojtsy Gábor képe

Azért annyi esemény nincs. A honlap feedre viszont nyugodtan iratkozz fel, akkor más hasznosságokról sem maradsz le.

snufkin képe

meg is tortent, jobb keson, mint soha