Drupal Tréningek

pp képe

Többször felmerült itt a fórumon, hogy jó lenne az előadásoknál hosszabb és részletesebb de a tanfolyamoknál rövidebb, cél orientált, egy napos, gyakorlati bemutatókat szervezni. Ezért indítottam útjára a Drupal Tréningek elnevezésű rendezvény sorozatot. Az első három alkalommal a legaktuálisabb témákat járjuk körül.

Időpontok:
Drupal Webmester tréning: 2007. április 28.
Drupal Sminkmester tréning: 2007. május 5.
Drupal Programozó tréning: 2007. május 12.

Helyszín:
CEU Konferencia Központ, Budapest, 1106, X. kerület, Kerepesi út 87.

Drupal Webmester Tréningen a Konferencián elkezdett szálat gombolyítanám tovább. Az alap rendszer alapos ismertetése mellett a leggyakrabban használt modulok bemutatására is sor kerül. Elsősorban azokat várom akik most ismerkednek a Drupal-lal és szeretnék eme nagyszerű ismertséget tovább mélyíteni.

Drupal Sminkmester Tréning a smink készítésének alapjaitól a legapróbb részletekig vezeti el a részvevőket. A tréning után nem fog gondot okozni egy teljesen saját smink kialakítása sem. Elsősorban azoknak ajánlom a tréninget, akik már megfelelően ismerik a Drupal rendszert és készítettek már egy-pár statikus weboldalt, vagy akár már módosítottak is egy-két sminket de szeretnék végre érteni, pontosan mit is csinálnak.

Drupal Programozó Tréning a modul készítéssel és a Drupal API felületének ismertetésével foglalkozik. A Drupal fantasztikusan dokumentált rendszer és rendelkezik nagyon jó mintapéldákkal, mégis, úgy gondolom nagy segítséget jelenthet ez mindazoknak, akik nem akarnak sok órát a különböző leírások és már kész modulok kódjainak böngészésével tölteni. Elsősorban azoknak ajánlom a tréninget, akik jártasak a PHP programozásban és szeretnének megismerni egy fantasztikus web-alkalmazás keretrendszert.

A tréningek nem ingyenesek, de teljes ellátást (szünetekben frissítő, délben ebéd) tartalmaznak. A Drupal.hu olvasói számára egy speciális 50 százalékos kedvezményt tudok biztosítani. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel össze nem vonható. Igénybevételéhez a regisztrációs lapon a Cég mezőbe a ?drupal.hu? szöveget kell írni.

Mindenkit szeretettel várok!

Kategóriák: 

Hozzászólások

sessy képe

Rossz fényt vet az egészre, hogy a jelentkezési lapot bári szerkesztheti....

De ettől függetlenül egyértelműen hiánypótló, és várhatóan színvonalas kezdeményezés!

pp képe

Figyelmetlen voltam. Kikapcsolva.