Mire használják magyar oldalakon a Drupal rendszert?

Hojtsy Gábor képe

Sokszor merült fel a kérdés, hogy mire használják a Drupal-t, erre vagy arra a célra alkalmas-e. Nos, már a magyar honlapokat tekintve is sokoldalú a választék. Építészeti újságok, keresztény közösségek, blogok, kereskedelemmel foglalkozó cégek és még sorolhatnánk. Az eddigi linktár nézetek nem voltak alkalmasak ennek a sokoldalúságnak az áttekintésére, ezért az utóbbi napokban a Magyar Drupal alapú oldalak linktárának elemeit címkékkel láttam el. Sokszor nem volt egyszerű valamilyen címkét rendelni a linkekhez, de igyekeztem mindegyikhez legalább egy logikus címkét adni. Ennek az eredménye a linkek címkék szerinti nézete.

Tipp: Ezt a címke nézetet a tagadelic modullal tudja bárki beállítani saját tartalmaihoz.

Kategóriák: 

Hozzászólások

Anonymous képe

Azert eleg vicces blognak felirni, inkabb az informatika kategoriaba mondanam.

Botond

Hojtsy Gábor képe

Azért a blog fogalom eléggé nyílt, én tematikus szakmai blognak simán elfogadhatónak tartom az irclabort, de ezen ne vesszünk össze, lett informatika kategóriában.

ninja képe

hasznos lenne, ha ki lehetne listázni a linkeket szerző szerint is. így a fejlesztőnek elég lenne egy drupal.hu-s 'referencia'linket küldeni a megrendelőinek.

örvendezünk a kerékpár | drupal.hu-nak

Hojtsy Gábor képe

Szerintem kevés esetben jellemző, hogy egy szerző küldte be minden weboldalát, ezért ez nemigazán segítene. Itt vannak például az általad beküldött tartalmak: http://drupal.hu/user/251/track. Ebben nincs benne egyik bringás honlap sem, mert nem a te neved alatt lettek beküldve. Vagy azt javaslod, hogy valahogy rendeljük hozzá a honlapokhoz a készítőiket? Hogyan? :)

ninja képe

Estleg létre lehetne hozni egy szerző kategória csoportot, amit lehet free taggingelni, Bár ez nem a legelegánsabb megoldás, hiszen így keveredne a szerző neve a többi cimkével.

gdavid képe

én éppen játékot fejlesztek alá, meg telefonkönyvet