Ismét részt vesz magyar diák a Drupal Google SoC projektjében

Hojtsy Gábor képe

A napokban publikálták a Google által a Summer of Code programra elfogadott pályázatok listáját. Magyarországról tavaly Elek Márton vett részt diákként a programban, idén Novák Áron pályázatát fogadták el. Áron szociális hálók feltérképzésével fog foglalkozni Négyesi Károly és Thomas Narres mentorok keze alatt. Ezúton kívánunk sok sikert a munkához! A számos más érdekes projektnek köszönhetően új funkciókkal, és remélhetőleg új megmaradó tagokkal gazdagodik a Drupal közössége.

Kategóriák: 

Hozzászólások

nevergone képe

Elgondolkoztam, hogy ezáltal milyen új lehetőségek nyilnak meg a Drupalban? Hol és milyen módon lehetne a kutatás eredményét felhasználni?
És persze, sok sikert a munkához. :)

Anonymous képe

Szia!

Azt remélem a munka eredményétől, hogy az iWiW és hasonló oldalakkal ellentétben valódi kapcsolatokat térképezzen fel a szoftver a látogatói aktivitás alapján (ki kinek válaszol, stb). Így egy már meglévő virtuális közösség szerkezetét tárná fel majd az elkészült kód.

Novák Áron

nevergone képe

Így belegondolva teljesen jó ötlet, szorítok érte, hogy minél jobban sikerüljön. :)
Sok szerencsét. :)

Anonymous képe

A http://sna.drupaler.net címen lehet a munkát nyomon követni. A szerverhelyet Thomas Narres biztosította nekem, köszönet érte. :)

Novák Áron