Egyre közelebb a Drupal 4.7.0, megjelent a harmadik béta

Hojtsy Gábor képe

A napokban jelent meg a Drupal.org-on a 4.7.0-ás kiadás harmadik bétája. A fordítói csapatban folyamatosan dolgozunk a fordítás aktualizálásán, és bár közeledünk a kész állapothoz, jót tenne némi közreműködés a meglévő fordítások átolvasásában, és/vagy a hiányzók elkészítésében. Fordítások és munkafájlok letöltése a fordítás böngészőnkből lehetséges. Ismét szeretném felhívni a figyelmet arra a sajnos még nem javított hibára, amelynek javasolt javítására tesztelőket és támogatókat keresünk. A magyar telepítők gyakran tapasztaltak open_basedir problémákat, ezt lenne hivatott a javítás megoldani. További tesztelők és támogatás nélkül azonban nem fog bekerülni a 4.7-es kiadásba.

Kategóriák: 

Hozzászólások

york képe

Szia

Szabadna tudnom miert nem akar az a javitas bele kerulni, ha ennyire trivialis, hogy ott a helye?

------------------------------------------------
http://openproject.hu

Hojtsy Gábor képe

Az nem triviális, hogy ami a javítás elkészítőjének éppen ment (vagy le sem tesztelte normálisan), az másnak is megy. Tesztelni kell. Ahol beraknak mindenféle nem tesztelt dolgot, azt nem Drupalnak hívják...

Anonymous képe

Miveé módomban áll (és írtam a listán is), segítek ahol tudok. Hol találok részletesebb információt arról, hogy mit és hol, hogyan kell tesztelnem és vizsgálnom?

Anonymous képe

Jah, NeverGone voltam/vagyok, csak ugye a bejelentkezés...