Megjelent a Drupal 4.7.0 beta1

Hojtsy Gábor képe

Örömmel jelentem, hogy a mai napon végre napvilágot látott a Drupal 4.7.0 első bétája. Az eredeti kiadásra jelölt verzió megjelentetési szándék megvalósítása helyett publikált béta változat végülis azt jelzi, hogy valószínűleg vannak még orvoslandó hibák. A bétát vagy újabb béta kiadások, vagy kiadásra jelölt verziók követhetik, egyelőre arra kérnek mindenkit a fejlesztők, hogy keressenek hibákat, és küldjenek be javításokat. A bejelentés szerint Négyesi Károly szeretne jutalmakat osztogatni a legtöbb hibát felfedező tesztelőknek.

Ha minden jól alakul, akkor a végleges 4.7.0 kiadás 4-6 héten belül jelenhet meg, ehhez azonban sok tesztelő aktív részvételére van szükség.

Kategóriák: 

Hozzászólások

tomsolo képe

hibát nem nagyon tapasztaltam - kivéve azokat amik már az előző verziókba is benne voltak.... :(

-ts-

Hojtsy Gábor képe

Nos, bárki tehet ezek ellen. Támogatni kell az ezekre vonatkozó hibákat rájuk adott szavazatokkal, valamint nyitni kell új bugreportokat, ha új hibát észlelsz. Néma gyereknek anyja sem érti szavát, ahogy mondani szokták.

tomsolo képe

..(illetve magával a drupal-lal) a legtöbb dolgot amit észrevettem, azt most próbálom megoldani... - hátha csak én vagyok a béna...:)

-ts-