A drupal.org ideiglenesen szünetel

chx képe

A drupal.org jelen pillanatban nem elérhető. A szerver problémáinak elhárításában Dries Buytaertnek a hoszting cég segítségére is szüksége lenne, de annak munkatársai nem lépnek. A szolgáltatások visszaállításához így időre van szükség.

Mindettől függetlenül megindult a gyűjtés egy új szerverre, melyet az Oregon State University Open Source Lab termében tudnak majd elhelyezni az OSU OSL felajánlásának köszönhetően. Sok más neves csoport kiszolgálói mellett ott találhatók meg a Mozilla alapítvány mozilla.org címet kiszolgáló szervere is.

Frissítés (júl. 11): összegyűlt a kellő mennyiségű támogatás a szerverre, sőt jelentősen túl is teljesítették a kitűzött célt a felajánlók igen rövid idő alatt. Az összegből mihamarabb megindítják az új szerver megvásárlását, és elhelyezését. Amíg a szerver helyre nem áll, üzemel egy csak olvasható Subversion tükörszerver, ahol az alapcsomag és a kiegészítők is elérhetőek.

Kategóriák: 

Hozzászólások

kisstoth képe

Úgy látszik, már ez sem üzemel. :(

Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (111) in /var/www/includes/database.mysql.inc on line 31
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (111)

Üdvözlettel:
Kiss-Tóth Marcell

Hojtsy Gábor képe

Tudtommal nem történt szerver csere, csupán az eddig is használt szervert sikerült működőképessé tenni a hét elején.