Elindult a Drupal smink kert

sajt képe

Április 22-e óta elérhető a Drupal Theme Garden amelynek neve nem véletlenül hasonlít a Css Zen Gardenhez.

Itt ugyanazon a Drupal motoron próbálhatunk ki sok sminket (jelenleg tizenhármat). A 4.5-ös motorral működő webhely egyelőre csak az ehhez a verzióhoz használható megjelenéseket tudja megmutatni. Érdekessége, hogy nem csak a szabadon letölthető és felhasználható sminkek bemutatása a célja, hanem olyan más megrendelésre készült sminkeké is, amelyeket szerzőjük nem publikál, de a kert számára szívesen felajánlja.

A Drupal Smink Kert célja többek között az, hogy minél több smink készüljön, így bárki bátran jelentkezhet saját sminkekkel. Ezenkívül lehet jelentkezni kertésznek, gyomokat keresni, és kiirtani azokat. A kertben lehetnek bogarak is, amik megeszik a leveleket és a virágokat. Ezért szükség van programozókra és rendszergazdákra, akik elpusztítják azokat. Végül, de nem utolsó sorban szükség van látogatókra is. Egy kert piknikelő, árnyékban pihenő, körbe-körbe sétáló emberek nélkül nem az igazi. Tehát, futás ki a levegőre.

Kategóriák: 

Hozzászólások

Anonymous képe

első sor, Drpal Theme Garden -> Drupal Theme Garden

Hojtsy Gábor képe

Kösz, javítva.

Anonymous képe

Fatal error: Got error 28 from table handler query: SELECT DISTINCT(p.perm) FROM role r INNER JOIN permission p ON p.rid = r.rid INNER JOIN users_roles ur ON ur.rid = r.rid WHERE ur.uid = 0 in /home/webschuur/www/includes/database.mysql.inc on line 125