Drupal konferencia a FOSDEM találkozón

Hojtsy Gábor képe

Néhány perce jelentette be Dries Buytaert, a Drupal vezéralakja, hogy február 26-án délután a FOSDEM 2005 találkozón Drupal konfereciát tartanak. A Free and Open source Software Developers' European Meeting immár hagyományosan hozza össze az ingyenes és nyílt forrású programok fejlesztőit Brüsszelben, Belgiumban néhány napos találkozóra. A Gnome, KDE, Mozilla és más projektek mellett idén először a Drupal is saját úgynevezett fejlesztői szobával rendelkezik majd, melyet különböző előadások tartására használnak majd a szervezők.

Szintén a konferenciához kapcsolódóan szerveznek Drupal vacsorát a jelenlévőknek, illetve a metaadat csoport is itt tartja találkozóját, ami az alapcsomagba költöző flexinode modul munkálatainak előkészítését jelentheti.

A rendezvényre Drupal.org felhasználók jelentkezhetnek is – bár a részvétel nem jelentkezéshez kötött –, a felhasználói oldalukon bekapcsolva a részvételt jelző jelölőnégyzetet. Mind a FOSDEM találkozóra, mint a Drupal konferenciára ingyenes a belépés.

Időpont: 
2005. február 26., szombat 01.00 - 2005. február 27., vasárnap 01.00
Kategóriák: