a wysiwyg és fckeditor

Richter Miklós képe

Kedves Guruk!

Van egy nagy - nagy problémám, amit nem tudok megoldani. Eredetileg az Fckeditor volt fenn a gépemen, ami segítségével alakítottam ki az oldalakat. Majd külső sugallatra jött az iklet és feltelepítettem a wysiwyg modult. Ott a megfelelő telepítéseket és beállításokat elvégeztem és ismét az fckeditor lett a szerkesztő.

Nos, ezután jött a nagy meglepetés a már megirt oldalak szétestek:
nem értelmezte a HTML kódokat és ha kikapcsoltam a szövegszerkesztőt a szerkesztési nézetben, akkor a kacsacsőröket is átalakította.

HA szöveg szerkesztővel megkreáltam (FCKeditor) mondjuk oldalon egy képet az mentés előtt látható volt, de amikor elmentettem és közétettem, ott már nem jelent meg.
Kérem, ha valaki tud, segítsen.

Köszönettel:
Miki

Richter Miklós képe

[b][i]Köszöntünk weboldalunkon![/i][/b] [size= 10pt]Oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtsunk a búvárkodni szeretőknek és vágyóknak a számukra legmegfelelőbb búvártúra, búvártanfolyam megtalálásában, kiválasztásában és elsőként értesülhessenek a kedvezményekről, akciókról.[/size] [size= 10pt]A búvártúrák szervezőinek pedig egy olyan népszerű, nagy látogatószámú oldalt kínálunk, ahol meghirdethetik útjaikat.[/size] [size= 10pt]Honlapunkon számos búváriskola, búvárbázis, utazási iroda búvártúráit gyűjtöttük össze, melyek között egyszerűen, kényelmesen, több szempont szerint kereshetsz.[/size] [size= 10pt]A túrákat ugyanazon az áron találod meg, mint az út szervezőjénél![/size] [size= 10pt]A túrákat hazatérés után értékelheted, illetve elolvashatod mások értékeléseit, apróhirdetést adhatsz fel, a fórumban bármely, búvárkodáshoz kapcsolódó témát megvitathatsz, [/size] [size= 10pt]Ezen felül igyekszünk megadni minden olyan hasznos információt, amelyre a búvártúrákkal kapcsolatban szükséged lehet.[/size] [size= 10pt]Merülj el benne…[/size] [i][b][size= 10pt]Kik vagyunk?[/size] [/b][/i]

0
0
szantog képe

Ez nem HTML, hanem BB kódok. Van valami ilyesmi beállítás szűrőknél, vagy a WYSWYG környékén?

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Richter Miklós képe

Milyen szűrőknél??

Miki

0
0
Richter Miklós képe

Uram!
A meglátása éles eszmére vall. Nagyon köszönöm, mert eme levél sugallatára és DJ éle látásának köszönhetően megúsztam a nagy szivattyút! – Már mint hogy újra rakjam az összes oldalt!
Köszönettel:
Miki

0
0
dj képe

Az FCKeditor beállításainál kellett kikapcsolni a BBCode nevű funkciót, mert Richter Úr pajkos gyerek módjára bekapcsolt mindent amit látott :))

0
0

Üdv!
Dudás József

Nagy Gusztáv képe

milyen modulokat használsz.

0
0

Nagy Gusztáv