A weboldal néha nem ad kimenetet

Anonymous képe

Üdv:
Elég érdekes problémába futottam:
A weboldalam néha egyszerűen nem jelenik meg. Csak egy feéhr képernyőt látok, a forrásban pedig csak a szokásos

[head][body] és a karakterkódolás van. Legalábbis ezt látja mindenki. Azonban az én gépemen Firefox alatt működik (mindig azt használtam, gondolom valami cookie vagy ilyesmi miatt). Ha kikapcsolok egy modult vagy be, szóva ha valamit változtatok, akkor pár másodpercig mindenkinek megjelenik az oldal. Aztán megint semmi. Nem kapok semmi PHP errort.
Mi a fene lehet ez? Eddig nem csinálta. Babráltam a modulokkal, lehet, hogy ez okozza?
Most kikapcsoltam szinte minden modult, erre a fődomaint meghívva 404-et ad a böngésző (nem a szerver), ha pedig ugyanezt hívom meg ?q=node paraméterrel, akkor simán bejön a főoldal. Nagyon nem értem, mitől lehet ez... :(
Van ötletetek?
 
Üdv:
Lzolcsi
csonti képe

kevés neki a php.ini-ben megadott memory limit (alapból 8 mega) adj neki nagyobbat és menni fog. Ja és a webszervert is indítsd újra utána.

0
0
Anonymous képe

De ez hogy lehet? Az én böngészőmmel megy, és kikapcsolva egy csomó modult továbbra sincs semmi... :(
Webszerverhez nem nyúlok amíg nem muszáj, mivel nem én hostolom, hanem egy barát szívességből, és nem akarom zaklatni amíg nem muszáj :)
De ha ezek után az infók után is tartod az állításod, akkor megkérem ;)
(Egyébként az oldal a www.stratovarius.hu)

köszi!

0
0
csonti képe

Szerintem nyugodtan megkérheted a barátodat, hogy emelje egy kicsit a memory limitet. Nekem eddig úgy tűnik, hogy a Drupal akkor produkál megmagyarázhatatlan hibákat, ha nincs elég memória. (Vannak jó nagy étvágyú modulok, mint az acidfree vagy az fckeditor/htmlarea.)

0
0
Anonymous képe

drupal.orgon is kérdezősködtem közben, végülis most egy kicsit gányolás van, de legalább megy. Szóval az index.php-ból kikommenteztem a drupal_page_header() meghívását. Most tök jól megy, de bele fogok mászni a függvénybe és megnézem, hogy hogy akasztja ez ki.

0
0
Anonymous képe

Valószínűleg igazad volt :)
A probléma a chacheléssel volt, belenéztem abba a függvénybe, és csak ez volt a gyanús. Kikapcsolatm, újra engedélyeztem a függvényt, és továbbra is működik, csak mostmár rendeltetésszerűen :D
Gondolom a cachelésnek sok memória kell, szóval valszeg beszélni fogok a haverral :D
köszi szépen :)

0
0