Webform nyomtatás elküldés előtt

szabi83 képe

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudom megoldani, hogy egy webformra a Submit gomb mellé tegyek egy Print gombot, amit kitöltés után ha megnyom a látogató, akkor a kitöltött űrlapot ki tudná nyomtatni. Azért szeretném ezt a formra tenni, mert jó lenne, ha beküldés előtt ki tudná nyomtatni az űrlapot.

Találtam egy ilyen kódot, ami talán jó lehetne:
<div id="edit-actions" class="form-actions form-wrapper"><input id="edit-submit" class="form-submit" value="Print" name="print" onclick="window.print()" type="button" /></div>

Ezzel az a bajom, hogy nem tudom, melyik fileban találom ezt a

Nagy Gusztáv képe

Nem pont ezt kérted, de a Webform2PDF megoldás lehet.

0
0

Nagy Gusztáv

szabi83 képe

Köszönöm szépen, megpróbálom, hátha sikerül ezzel megoldani. Ha van arra lehetőség, hogy még elküldés előtt kitegyek egy Nyomtatás PDF-be gombot, az is tökéletes lenne, csak arra nem jöttem rá, hogy melyik fileba kell belenyúlni, ha újabb gombot szeretnék definiálni.
Erre azért lenne szükség, mert látogatóknak is ki kellene tölteni az űrlapot, ők viszont az eredmények oldalt nem érik el, csak a formot, ezért kéne oda +1 gomb, ami letölthetővé teszi PDF-ben az eredményt.

Közben még egy kérdés eszembe jutott a webformmal kapcsolatban.
Meg lehet azt oldani, hogy 1 sorba esetleg 2 elemet tegyek?
Arra gondolok, hogy pl egy cím bekérésnél, az irányítószám az rövid és utána a mező is, oda esetleg a város még elférne. Viszont minden mezőt egymás alá tesz alapból a webform. Ezt felül lehet bírálni? Illetve felül lehet bírálni a szövegbeviteli komponens szélességét? Próbáltam a karakterhosszal játszani, de nem változott a szélessége ettől.

Köszönöm a segítséget.

0
0
drgyz képe

  1. #webform-component-iranyitoszam {
  2. width: 100px;
  3. }
  4.  
  5. .form-item.webform-component {
  6. float: left;
  7. }
0
0